Roundup Flex

Tuotekoodi: HM15274

145,70 € / KPL (sis. alv 24%)

( 145,70 € / , sis. alv 24%)
Tarkista myymälöiden saldot

Toimitusaika: 01.03.2017 - 08.04.2018

Määrä:  KPL

Pakkauskoko: 15 l.
Rikkakasvien torjuntaan viljelysmailta, puutarhakasvien riviväleistä, hedelmätarhoista, viljelemättömiltä alueilta, metsänviljelyssä sekä puuvartisten kasvien hävittämiseen.
  • Uusimman sukupolven glyfosaattivalmiste ammattikäyttöön
  • Uusi formulaatio takaa tehoaineen kulkeutumisen juurakkoon
  • sisältää glyfosaattia 480 g/l
 

Käyttötarkoitus:

Rikkakasvien torjuntaan viljelysmailta, puutarhakasvien riviväleistä, hedelmätarhoista, viljelemättömiltä alueilta, metsänviljelyssä sekä puuvartisten kasvien hävittämiseen

Ruiskutus sadonkorjuun jälkeen elo-syyskuussa.

Juolavehnä: käyttömäärä: 2,25 - 3 l/ha + 100–200 l/ha vettä

Rikkayrtit: (esim. leskenlehti, peltovalvatti, pelto-ohdake, peltopähkämö) käyttömäärä: 4,5-6 l/ha + 100–200 l/ha vettä.

Kynnettävät nurmet heinä-syyskuussa: Viimeisen sadonkorjuun tai laiduntamisen lopetuksen jälkeen juolavehnän ja heinän on annettava kasvaa, kunnes niissä on 3-4 vihreää lehteä. Juolavehnä torjutaan käyttömäärällä 2,25 - 3 l/ha + 100–200 l/ha vettä Rikkayrtit torjutaan käyttömäärällä 4,5-6 l/ha + 100–200 l/ha vettä.

Muut käyttökohteet:
Katso myyntipäällysteksti tai Tukes – kasvinsuojeluainerekisteri

Käytön rajoitukset
Varoaika rehuohra-, rehukaura- sekä rypsi- ja rapsiviljelyksillä 10 vrk. Käyttö leipäviljoilla ja siemenviljoilla ennen puintia on kielletty. Puutarhakasvien rivivälien ruiskuttaminen on sallittu ainoastaan erikoisruiskulla siten, että tuulikulkeuma viljelykasveihin pystytään estämään kokonaan. Sivelymenetelmää ei saa käyttää vadelma- ja mesimarjaviljelyksillä eikä rönsyjen poistamiseen mansikkaviljelyksiltä. Marjastus ja sienestys on kielletty lehvästöruiskutusalueella käsittelystä vuoden loppuun. Käsiteltyjä viljan olkia ei saa käyttää eläinten rehuksi.

Tuoteominaisuudet:
• Tehoaine: glyfosaatti kaliumsuolana 480g/l
• Olomuoto: SL, vesiliukoinen konsentraatti
• Varastointi: Säilytettävä kuivassa ja viileässä
• Vaikutustapa: Kasvin vihreiden osien kautta
• Valmistaja: Monsanto

 
 
 

Viimeksi katsomani tuotteet