Kasvihuone Halls Qube 3,9 m2 musta runko turvalasilla
Tuotekoodi: KIHQ38 EAN: 5701701098161

Kasvihuone Halls Qube 3,9 m2 musta runko turvalasilla

Tuotekoodi: KIHQ38 EAN: 5701701098161
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Kasvihuone Halls Qube 3,9 m2 musta runko turvalasilla on yksinkertaisen kaunis kasvihuone, jossa on kevyt ja ajaton muotoilu. Qube on klassisen muotoinen lasikasvihuone modernilla säväyksellä. Hyötyviljelyyn tarvittavat puitteet ovat tässä kasvihuoneessa kunnossa. Kotipuutarhuri arvostaa kasvihuoneessa ulkonäön lisäksi käytännöllisyyttä sekä kestävyyttä, ja Qubessa yhdistyvät nämä ominaisuudet.

Runkorakenne koostuu kaksinkertaisesta ontosta alumiiniprofiilista. Rakenne on suunniteltu siten, että se optimoi runkoprofiilin lujuuden, mikä tekee kasvihuoneesta kestävämmän. Halls Qubessa on uudenlainen, kevyesti liukuva ovi. Oven yläreunassa olevat kiskot on suunniteltu ja rakennettu niin, että ovi ei jumiudu tai hyppää pois kiskosta. Oven rakenne on kestävä, ja suljettuna se sulautuu kasvihuoneen runkoon, antaen viimeistellyn vaikutelman. Oviaukko on kynnyksetön, joten lasihuoneeseen on helppo kulkea myös esimerkiksi kottikärryijen kanssa.

Kasvihuoneen seinät ja katto koostuu 3 mm:n paksuisesta karkaistusta turvalasista, mikä on 5 kertaa tavallista lasia kestävämpää. Turvalasi on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin, kun kasvihuonetta käytetään taimikasvatuksen lisäksi oleskeluun, tai kun perheessä asuu lapsia. Karkaistu lasi kestää jalkapallon tai ruohonleikkurista lentävän kiven iskun paremmin ja hajotessaan se ei aiheuta viiltoja, turvalasi murenee lasikiteiksi. Kestävyytensä lisäksi turvalasin käytössä on myös esteettinen etu; seinät koostuvat täyskorkeista lasilevyistä, jolloin kasvihuoneen ulkoasu on virtaviivainen. Lasit kiinnitetään runkoprofiileihin lasijousien sijaan listoilla.

Halls Qube -malleihin on lisätty katon kaltevuutta, jolloin kasvihuoneesta saadaan korkeampi ja huone tuntuu tilavalta. Tämä on hyvä myös ergonomian kannalta, koska pystyt seisomaan selkä suorana. Lisäksi lumi liukuu helpommin alas kun katto on jyrkempi. Kasvihuoneeseen sisältyy leveät räystäskourut ja paikat 40 mm:n syöksytorville (syöksytorvet eivät sisälly, voidaan ostaa erikseen), joilla saat kerättyä sadevettä kasteluun mahdollisimman tehokkaasti. Sisältää selkeät suomenkieliset asennusohjeet. Valmistettu Tanskassa.

Halls-kasvihuoneissa on 12 vuoden runkotakuu.
Sokkeli ostettava erikseen!
Ominaisuudet
TuoteKasvihuone Halls Qube 3,9 m2 musta runko turvalasilla
Koko, m²3,9
Harjakorkeus, cm219
Räystäskorkeus, cm135
Leveys, cm198
Pituus, cm198
Ovet59,5 cm liukuovi
Kattoluukkujen määrä1
Rungon värimusta
Katemateriaali3 mm:n karkaistu turvalasi
Takuurunko: 12 v.