Katteet

Valikoimistamme löydät kuorikatteet, koristekivet ja pihakivet. Näiden avulla saat helposti kohotettua pihasi tai puutarhasi ilmettä. Kuorikatteet ja koristekivet sopivat hyvin istutuksiin ja kukkapenkkeihin. Pihakivet sopivat puolestaan polkuihin, mataliin muureihin, porrasrakenteisiin ja esimerkiksi rajaamaan kukkapenkkejä.

Kuorikatteen lisäksi voit käyttää koristekiviä tai pihakiviä parantamaan pihan tai puutarhan visuaalista ilmettä. Koristekivillä saadaan pihaan huoliteltu ilme. Koristekiviä voidaan käyttää poluilla tai istutustalueilla, joissa ne korostavat kasvien väriä. Lisäksi ne estävät siemenrikkakasvien taimettumista, pitävät maan kosteana ja estävät liettymistä.

Pihakivet tuovat luonnollisen ja kauniin ilmeen pihaasi, joka sopii monenlaisiin ympäristöihin. Pihakivemme on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka sietävät vaihtelevia sääolosuhteita ja säilyttävät muotonsa pitkään. Pihakivemme soveltuvat erinomaisesti erilaisiin käyttökohteisiin, kuten käytäville, terasseille ja istutusalueille. Pihakivet ovat helppo asentaa, ja niiden avulla voit luoda nopeasti kestävän ja tyylikkään pinnan ulkotiloillesi.

Videot
Julkaisut