Mullat

Valikoimiimme kuuluu laaja valikoima Biolanin ja Kekkilän puutarhamulta ja -turvetuotteita. Puutarhamulta on peruslannoitettua ja kalkittua puutarhan yleismultaa ja se soveltuu käytettäväksi kasvualustana kukkapenkeissä, kasvimaalla ja kasvihuoneessa sekä maanparannusmultana. Säkkimulta ei sisällä rikkaruohonsiemeniä. Voit tilata verkkokauppamme kautta myös multaa suuremmissa erissä lavoittain. Valikoimassamme ovat erikoismullat myös havukasveille ja alppiruusuille, perennoille, vihanneksille, kesäkukille, sisäkukille ja esikasvatukseen. Valitse aina tarpeeseen sopiva puutarhamulta niin takaat parhaan lopputuloksen.

Kädet kylvävät siemeniä pieneen kennostoon, jossa on multaa.
 

Tilaa riittoisat ja laadukkaat multasäkit Hankkijalta vaivattomasti. Nopean kotiinkuljetuksemme ansiosta pääset nauttimaan puutarhanhoidosta ilman kantamuksia!

 

Laadukas multa takaa puutarhan kukoistuksen

Puutarhasi menestys alkaa laadukkaasta mullasta. Hankkijan valikoimasta löydät monipuoliset multasäkit, jotka takaavat puutarhasi kukoistuksen. Olipa kyseessä omakotitalon piha tai maatilan kasvimaat, meiltä saat laadukasta multaa kotiinkuljetuksella.

Miksi mullat kannattaa ostaa Hankkijalta?

Hankkija on maanviljelijöiden ja puutarhaharrastajien luottokumppani. Miksi valita mullat meiltä? Tarjoamme laajan valikoiman Biolanin ja Kekkilän puutarhamultaa ja -turvetuotteita. Multasäkkimme ovat huolella valittuja, eivätkä ne sisällä rikkaruohonsiemeniä. Voit luottaa siihen, että saat puhtaan ja ravinteikkaan kasvualustan.

Miten mullat eroavat toisistaan?

Mullat eroavat toisistaan koostumukseltaan ja ravinteiden määrältä. Hankkijan valikoimasta löydät erikoismullat eri kasvilajeille, kuten havukasveille, alppiruusuille, perennoille, vihanneksille, kesäkukille, sisäkukille ja esikasvatukseen. Valitse tarpeisiisi sopiva multa ja varmista kasvien hyvinvointi.

Meneekö multa pilalle?

Laadukkaasti pakattu multasäkki säilyttää ravinteet ja kosteuden optimaalisesti. Huolehdimme siitä, että multa säilyy korkealaatuisena kotiinkuljetuksen aikana. Voit luottaa siihen, että saat aina tuoreen ja käyttövalmiin multasäkin, joka takaa puutarhasi menestyksen.

Mikä multa on parasta viherkasveille?

Viherkasvit vaativat erityistä huolenpitoa. Tarjoamme valikoimassamme sisäkukkamultia, jotka on kehitetty juuri viherkasvien tarpeisiin. Näiden multasäkkien koostumus ja ravinteet tukevat viherkasvien kasvua ja hyvinvoin

Montako säkkiä multaa tarvitaan pihaan?

Säkkimullan tarve riippuu pihasi koosta ja kasvien määrästä. Yleisohjeena voit laskea noin yhden säkkimullan per neliömetri. Esimerkiksi keskikokoiselle piha-alueelle, joka on noin 100 neliömetriä, suosittelemme noin 100 säkkimultaa. Muista myös huomioida, että osa multasäkeistä kannattaa jättää varastoon tulevia tarpeita varten.

Hankkijan valikoimassa parhaat multamerkit!

Hankkijan valikoimasta löydät vain parhaat multamerkit. Yhteistyössä Biolanin ja Kekkilän kanssa tarjoamme laadukkaita multatuotteita, jotka on kehitetty eri kasvien tarpeisiin. Luota meidän asiantuntemukseemme ja valitse Hankkija, kun haluat taata puutarhasi menestyksen.
Tutustu myös muihin tarjoamiimme tuotteisiin puutarhanhoitoon liittyen:

  • Lannoitteet: Laaja valikoima lannoitteita eri tarpeisiin, kuten kasvimaalle, nurmikolle ja kukkapenkkeihin. Takaamme ravinteikkaan maaperän kasveillesi.
  • Siemenet ja kukkasipulit Valitse laadukkaat siemenet ja kukkasipulit puutarhasi kaunistamiseen. Hankkijan valikoimasta löydät monipuoliset vaihtoehdot eri kasvilajeille.
  • Työvälineet Oikeat työvälineet helpottavat puutarhanhoitoa. Tutustu valikoimaamme ja löydä tarvitsemasi työvälineet istutukseen, kasteluun ja yleiseen puutarhanhoitoon.
    Tilaa multasäkit kotiinkuljetuksella ja pääset nauttimaan puutarhanhoidosta ilman kantamuksia!
    Valitsemalla Hankkijan saat kaikki tarvitsemasi puutarhanhoitoon samasta paikasta. Tilaa nyt multasäkit helposti verkosta ja hyödynnä nopea kotiinkuljetuksemme. Hanki parasta multaa, jotta puutarhasi kukoistaa ja sinä voit nauttia kauniista ympäristöstä ilman ylimääräistä vaivaa.

  • Videot
    Julkaisut