Kasvihuoneet

Lähiruokaa omasta puutarhasta! Kasvihuoneella pidennät kasvukautta ja tarjoat kasveille ihanteellisen kasvuympäristön. Kumpi valitaan, jos vaihtoehtoina on laseilla tai kennolevyillä varustettu kasvihuone? Aiemmin kasvihuoneet olivat aina lasikatteisia, nykyään kasvihuoneita on saatavilla kennolevykatoilla ja -seinillä. Peruskasvihuonelasia kestävämpi turvalasi tekee tuloaan markkinoille. Käytettäessä huonetta oleskelutilana, lasi saa aivan uuden merkityksen ja tällöin lasi on myös kennolevykatetta ulkonäöllisesti kauniimpi vaihtoehto.

Nainen istuu kasvihuoneen edessä syksyisessä maisemassa juomassa teetä tai kahvia.

Oikeanlainen kasvihuone lisää kasvatusmahdollisuuksia

Kasvihuonevalikoimamme tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Mutta millainen kasvihuone sopii juuri sinulle? Haluatko minikasvihuoneen parvekkeelle tai terassille, vai tarvitsetko suuremman kasvihuoneen pihallesi? Hankkijalta löydät myös kätevät kasvihuonekaapit sekä seinustalle sopivat kasvihuoneet. Tarjoamme laajan valikoiman erikokoisia ja -mallisia kasvihuoneita, jotta jokainen löytäisi tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon.

 
Halls Altan -kasvihuoneet

Millainen kasvihuone sopii minulle - Minkä kokoinen kasvihuone kannattaa ostaa?

Kasvihuoneiden valintaan vaikuttaa useita tekijöitä. Harkitse kasvihuoneen sijoittelua, käyttötarkoitusta ja budjettia. Kasvihuoneen koko riippuu käyttötarkoituksesta ja käytettävissä olevasta tilasta. Pieni kasvihuone mahtuu mainiosti pieneenkin pihaan tai parvekkeelle. Suuremmat kasvihuoneet mahdollistavat monipuolisemman viljelyn ja tarjoavat enemmän tilaa kasveille. Valikoimastamme löydät erikokoisia kasvihuoneita, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme myös erilaisia tarvikkeita ja lisävarusteita, jotka täydentävät kasvihuoneen toimivuutta.

Tarvitseeko kasvihuone rakennuslupaa?

Monet pienet kasvihuoneet voidaan asentaa ilman rakennuslupaa, mutta suurempien ja pysyvien kasvihuoneiden osalta saattaa olla tarpeen hakea rakennuslupa. On tärkeää tarkistaa paikallisista rakennusmääräyksistä, mitkä ovat omalle alueellesi asetetut vaatimukset.

Tarvitseeko kasvihuone perustukset?

Kasvihuoneen perustusten rakentaminen on suositeltavaa, sillä se parantaa kasvihuoneen vakautta ja kestävyyttä. Hyvin suunnitellut perustukset auttavat tasapainottamaan kasvihuoneen painoa ja suojaavat sitä tuulilta ja muilta sääolosuhteilta. Hankkijalta saat myös tarvittavat perustusmateriaalit, kasvihuonesokkelit ja ohjeet perustusten rakentamiseen.

Mihin kannattaa sijoittaa kasvihuone?

Kasvihuoneen sijoittaminen on tärkeä harkinta. Valitse aurinkoinen paikka, jossa kasvit saavat riittävästi valoa ja lämpöä. Vältä varjoisia alueita tai paikkoja, joissa kasvihuone altistuu voimakkaalle tuulelle. Lisäksi huomioi helppo pääsy huoltoon ja veden saantiin käytitpä kastelujärjestelmää tai et. Oikea sijoituspaikka varmistaa kasvihuoneen tehokkaan toiminnan ja hyvät kasvuolosuhteet.

Mitä kannattaa laittaa kasvihuoneeseen?

Kasvihuone tarjoaa monia mahdollisuuksia kasvien kasvattamiseen. Voit viljellä monipuolista lajivalikoimaa, kuten vihanneksia, yrttejä, marjoja ja jopa eksoottisia kasveja. Hankkijalta löydät myös ravinteet, mullat ja muut tarvikkeet, jotka tukevat kasvien kasvua ja terveyttä. Muista myös nauttia kasvihuoneen tarjoamasta harrastuksesta ja viihtyisästä ympäristöstä.
Jos haluat aloittaa kauden aiemmin keväällä ja jatkaa sitä pidemmälle syksyllä, kannattaa harkita myös erilaisia kasvihuoneiden lämmittimiä.

Hankkijan laajasta kasvihuonevalikoimasta löydät juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Kasvata monipuolisia lajikkeita ja viihdy vihreän keitaasi parissa. Klikkaa ostoksille ja luo unelmiesi kasvihuone puutarhaasi!

Videot
Julkaisut