Roundup Speed X 1 l
Tuotekoodi: TRA2486 EAN: 5707441553731

Roundup Speed X 1 l

Tuotekoodi: TRA2486 EAN: 5707441553731

Tuotekuvaus

Roundup Speed X on käyttövalmis rikkakasvien torjunta-aine. Roundup Speed X tehoaa kaikkeen vihreään kasvillisuuteen kuten leveälehtisiin ja heinämäisiin rikkakasveihin sekä sammaleen, leviin ja kortteisiin. Älä käytä Roundup Speed X:ää nurmikolla – ellet halua siitä eroon! Paras teho saavutetaan, kun rikkakasvit ovat kasvun alkuvaiheessa. Roundup Speed X:llä on erittäin nopea teho, torjuntatuloksia on nähtävissä jopa tunnin kuluttua!

Käyttökohteet: Roundup Speed X soveltuu erinomaisesti rikkakasvien ja muun ei-toivotun kasvuston torjuntaan esim. kivetyksiltä, kulkuväyliltä, koristekasvien alustoilta ja viljelemättömiltä alueilta.

Kosketusvaikutteinen: Ruiskuta suoraan rikkakasviin, niin että koko kasvi kastuu. Vain tehoaineelle altistuneet kasvinosat kuolevat. Voidaan käyttää myös alhaisissa lämpötiloissa. Ihmiset ja kotieläimet voivat oleskella käsitellyllä alalla sen jälkeen, kun se on täysin kuivunut. Tällöin myös uusien kasvien istuttaminen mahdollista.

Käsittelyn toisto: Jos rikkakasvit kasvavat uudestaan, täytyy suorittaa uusintakäsittely. Korkeintaan 6 käyttökertaa kasvukauden aikana. Koristekasveille ja sammaleille korkeintaan neljä käyttökertaa.
Tuotepakkaus:

mitat: 6,0 cm (l) x 26,0 cm (k) x 13,8 cm (p)

paino: 1,12 kg

Valmistusmaa: RANSKA