Komposti- ja Huussitehoste 1 l Strömsö
Tuotekoodi: HOR130161 EAN: 6416273059890

Komposti- ja Huussitehoste 1 l Strömsö

Tuotekoodi: HOR130161 EAN: 6416273059890

Tuotekuvaus

Strömsö ® Komposti- ja Huussitehoste tehostaa orgaanisten jätemateriaalien (ruoka– yms. biojäte, talousjätteet, oksat, lehdet, huussit jne.) hajoamista ja maatumista. Samalla se vähentää merkittävästi kompostoituvan massan aiheuttamaa hajuhaittaa. Massa jatkaa hajoamisprosessia ja kompostoituminen tehostuu. Komposti- ja Huussitehoste sisältää aerobisia ja anaerobisia mikrobeja, jotka toimivat – eivät yksistään rinnakkain, vaan myös synergisesti yhdessä. Tämä varmistaa, että tuote toimii myös hapettomissa olosuhteissa tehokkaasti.

Käyttöohje: Liuosta annostellaan kompostoriin (kompostiin) kerran viikossa (25ml) tai aina kun kompostimassan lämpötila putoaa merkittävästi. Ulkohuusseissa tuotetta suihkutetaan yksi - kaksi painallusta jätösten päälle jokaisen käyntikerran yhteydessä. Biojäteastioissa tuotetta levitetään tyhjän astian pohjalle ja päivittäisen käytön yhteydessä. Käyttöliuoksen pH: n. 3,8 ja ominaispaino 1,01.

Käytettävyys: säilyvyys suljetussa ja ilmatiiviissä pakkauksessa n. 12 kuukautta pakkauspäivästä. Säilytetään viileässä auringonvalolta suojattuna; huoneenlämmössä tai viileämmässä. Vanhentunut liuos voidaan kaataa viemäriin. Tuotetta on sallittua käyttää luonnonmukaisessa tuotannossa asetuksen (EU) 2018/848 mukaisesti.

Valmistusmateriaalit: sisältää luonnossa esiintyviä hyötymikrobeja, kuten fotosynteesibakteereja sekä erilaisia hiivoja (mm. Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Rhodopseudanomas palustris, Saccharomyces cerevisiae ym.)

Valmistuksessa käytetään UV-puhdistettua vettä.
Tuotepakkaus:

mitat: 8,5 cm (l) x 29,0 cm (k) x 10,0 cm (p)

paino: 1,00 kg