Leikkimökki Lillevilla Sinirinta
Tuotekoodi: LU049587 EAN: 6418635049587

Leikkimökki Lillevilla Sinirinta

Tuotekoodi: LU049587 EAN: 6418635049587

Tuotekuvaus

Moderni tilava leikkimökki perheen pienimmille!


Leikkimökki Lillevilla Sinirinta on modernilla ilmeellä varusteltu leikkimökki, joka sopii mainiosti perheen pienimpien kotileikkeihin. Uutuutena kioski-ikkuna, joka tuo uutta sävyä leikkimökkileikkeihin pienellä terassilla. Seinäpaneelivahvuus leikkimökissä on 16 mm ja pohjan ala 3,25 m². Harjakorkeus on noin 179 cm. Pohjan mittat ovat 1,8 x 1,8m + 1,8x0,4m terassi

Toimituksen sisältö
Tuotepakettiin kuuluvat seinäpaneeleiden, oven ja ikkunoiden sekä lattia- ja kattolautojen lisäksi helat, naulat ja ruuvit.
Katemateriaali ei sisälly toimitukseen. Tiilikatetta emme suosittele.
Mökin osat on tehtaalla valmiiksi työstetty koneellisesti. Kyse on kuitenkin rakentamisesta, joten varaa pystytykseen yleisimmät työkalut, kuten rullamitta, vesivaaka, vasara, saha, ruuvinväännin ja pora.

Pintakäsittely
Rakennuksen pintakäsittely on tehtävä viipymättä heti rakennuksen pystytyksen jälkeen sään ja olosuhteiden niin salliessa. Pintakäsittelyyn on käytettävä hirsipinnoille tarkoitettuja hengittäviä pintakäsittelyaineita. Hengittämättömän muovikalvon muodostavaa maalia ei saa käyttää.

Rakennuslupa-asiat
Tarkista rakennusluvan tarve etukäteen rakennuspaikkakuntasi rakennuslupaviranomaiselta.
Tuotepakkaus:

mitat: 115,0 cm (l) x 40,0 cm (k) x 240,0 cm (p)

paino: 250,00 kg

Valmistusmaa: SUOMI

Tärkeää tietoa kuljetuksesta!

Toimitusosoitteen on sijaittava kiinteän tieyhteyden päässä sekä sinne tulee olla esteetön pääsy. Toimitusosoitteen tulee kestää raskaan kaluston paino (n. 20t) ja sinne tulee päästä isolla kuorma-autolla.Toimitustapana kaikilla tuotteillamme on rekkapurku rahdinkuljettajan trukilla. Rahdinkuljettaja soittaa asiakkaalle ennen toimitusta. Toimitusta ei tarvitse olla vastaanottamassa, riittää että merkitsee purkupaikan selkeästi. Rahdin kuljettajalla on oikeus keskeyttää tai peruuttaa toimitus, jos tien kunto ei vastaa kuljetuskaluston vaatimia edellytyksiä esimerkiksi kelirikon tai liiallisen puuston vuoksi, jolloin rahdinkuljettaja purkaa tuotteen siihen kohtaan mihin mahdollista tai asiakkaan osoittamaan toiseen paikkaan lähialueella.

Mahdollisesta siirrosta purkupaikasta toimitusosoitteeseen ja siitä aiheutuvista kustannuksista vastaa asiakas. Voit myös tilata tuotteelle erillistoimituksen esimerkiksi pienemmällä kuljetuskalustolla. Näistä on sovittava ennen tilausta. Hinta erilliskuljetukselle alk. 350 €.

Tuote voidaan palauttaa asiakkaan omalla kustannuksella. Rahtia ei palauteta. Tuotetta palautettaessa ota aina ensin yhteyttä myyjään ohjeiden saamiseksi. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia myyntikuntoisia tuotteita. Kauppahinta palautetaan asiakkaalle 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun palautus on saapunut myyjälle ja myyjä on tarkastanut tuotteen kunnon.