Biolan Kasvusäkki 60 l
Tuotekoodi: BI55547020 EAN: 6411963054704
Avainlippu logo

Biolan Kasvusäkki 60 l

Tuotekoodi: BI55547020 EAN: 6411963054704

Tuotekuvaus

Biolan Kasvusäkki on helppokäyttöinen luonnonmukainen kasvualusta kasvihuonevihannesten, kuten kurkun ja tomaatin kasvatukseen. Istutusvalmis kasvatussäkki sisältää kevyesti lannoitetun kasvualustaosan sekä varastolannoituksen, jonka turvin kasvit saavat ravinteita läpi kesän. Kasvusäkin ravinteet on mitoitettu kolmelle kurkun tai tomaatin taimelle koko kasvukauden ajaksi. Kasvusäkki sopii yhteen Biolan Kastelualtaan kanssa. Kastelualtaan vesivarasto riittää kasveille jopa viikoksi ja kasvusäkin lannoitteet takaavat taimien hyvän kasvun ja sadontuotannon koko kesän. Yhdessä kastelualtaan kanssa kasvusäkki tekee vihannesten hoidosta helppoa ja vaivatonta.

Käyttö on helppoa:

Kasvusäkin pohjaan tehdään viillot (merkityt kohdat), josta ylimääräinen kasteluvesi pääsee valumaan pois. Mikäli käytössä on Biolan Kasteluallas, viiltoja ei tarvitse tehdä.

Säkin yläpuolelle on merkitty kohdat joihin tehdään istutusreiät taimille. Taimet istutetaan ja kastellaan aluksi juurelle.

Taimien väliin tehdään kastelureiät, joista taimia kastellaan kun ne ovat juurtuneet.

Kastelualtaasta kasvit saavat vettä tarpeen mukaan, eikä liikakastelusta ole vaaraa. Tarvittaessa taimia voi kuitenkin kastella myös päältä, kastelureikien kautta.

Kasvukauden jälkeen kasvusäkin sisällön voi tyhjentää maanparannusaineeksi esimerkiksi kasvimaalle tai pensaiden juurille.

Huom! Kasvusäkkiä tulisi käsitellä ja siirtää varoen, ettei säkin pohjalla oleva varastolannoite pääse sekoittumaan muun kasvualustan kanssa.

Biolan Kasvusäkki sisältää kompostiseosta (vaalea kasvuturve, broilerinlanta, puunkuorirouhe), vaaleaa kasvuturvetta ja kasvualustasammalta.
Biolan Kasvusäkki on kalkittu magnesium pitoisella kalkkikivijauheella.
Kasvatusosan ravinnepitoisuudet:
Typpi (N) vesiliuk. 100 mg/l (950 mg/kg ka), Fosfori (P) liukoinen 80 mg/l (760 mg/kg ka), Kalium (K) liukoinen 400 mg/l (3800 mg/kg ka)
pH: 6,5
Lannoiteosan ravinnepitoisuudet:
Typpi (N) 4 %, josta vesiliukoista 0,7 %, Fosfori (P) 1 %, josta vesiliukoista 0,3 %, Kalium (K) 2,7 %

Soveltuu luomuviljelyyn.

Tuotepakkaus:

mitat: 68,0 cm (l) x 14,0 cm (k) x 50,0 cm (p)

paino: 14,30 kg