Premium kukkamulta 4 l Nelson
Tuotekoodi: NEL184821 EAN: 7312601848213

Premium kukkamulta 4 l Nelson

Tuotekoodi: NEL184821 EAN: 7312601848213

Tuotekuvaus

Anna kasveillesi parhaat olosuhteet Premium-kukkamullalla, joka on erityisesti kehitetty edistämään kasvua ajan mittaan ja tukemaan juurten kehitystä ja vahvistumista.

Terveille, kauniille kasveille multa on ratkaisevan tärkeässä osassa. Tässä piilee toteutuneiden vihreiden unelmien salaisuus! Mullan rakenteen tulee olla ilmavaa ja huokoista, jotta se päästää happea läpi, mutta sen on myös kyettävä sitomaan kosteutta. Tasainen ravinteiden saanti on a ja o tasaista kasvua, silmujen muodostumista ja kukintaa varten.

Tässä hyvin lannoitetussa, korkealuokkaisessa mullassa valtaosa suurista ja pienistä kasveista viihtyy erinomaisesti, sillä mullan rakenne ei ole liian tiivistä, se takaa tasaisen lannoitteiden saannin ja sisältää hienoja kosteutta sitovia ominaisuuksia. Koti täynnä vihreitä kasveja on aivan nurkan takana!

Raakamateriaalit:
Valkoinen sammalturve, lohkoturve, hiekka, savi, kalkki, litoli, mineraalilannoite. Optifer® ja Osmocote.

Nelson Gardenin multaseokset
Näistä uutuuksista olemme erityisen ylpeitä – Nelson Gardenin uudet multaseokset on tehty Ruotsissa paikallisista raaka-aineista. Multaseokset on tuotettu läheisessä yhteistyössä Norjan tehtaiden kanssa, joissa mullantuotannosta on yli 40 vuoden kokemus. Nelson Gardenilla ollaan tarkkoja siitä, että uudet multaseokset täyttävät toiminnalliset vaatimukset ja laatukriteerit niin tuotantovaiheessa kuin käytössäkin. Tuotannossa pyritään vähäisempään ilmastovaikutukseen käyttämällä laitoksissamme uusiutuvista lähteistä tuotettua energiaa. Tuloksena on elävä kasvualusta, joka sopii monenlaisiin tarpeisiin.

Hyvä multaseos parantaa onnistumisen mahdollisuuksia
Useimmat taimet voivat kasvaa melkein missä tahansa, mutta jos unelmoit rehevistä, terveistä kukista ja kasveista, on olennaista tarjota taimille parhaat mahdolliset kasvun edellytykset.

Erityisesti on otettava huomioon kolme tekijää:

  • Hyvä kasvualusta on huokoista, eikä pakkaudu liikaa. Taimen juuret tarvitsevat happea, jotta ne pystyvät leviämään ja imemään alustasta ravinteita ja kosteutta sitä mukaa, kun taimi kasvaa.
  • Tasainen ravinteiden saanti edistää juurten ja mukuloiden muodostumista, lehtien kasvua ja hedelmien tuotantoa ja parantaa makua. Näin taimet pystyvät myös paremmin vastustamaan sairauksia.
  • Kasvualustan kyky ottaa vettä talteen ja päästää sitä valumaan pois on myös ratkaisevan tärkeää. Tietyt taimet tarvitsevat paljon vettä, kun taas toiset viihtyvät parhaiten kuivemmissa olosuhteissa.

    Orkideamulta on erityisesti orkideojen erityistarpeisiin valmistettua multaseosta.

  • Tuotepakkaus:

    mitat: 12,0 cm (l) x 33,0 cm (k) x 19,7 cm (p)

    paino: 1,54 kg