Premium kylvömulta 4 l Nelson
Tuotekoodi: NEL184820 EAN: 7312601848206

Premium kylvömulta 4 l Nelson

Tuotekoodi: NEL184820 EAN: 7312601848206

Tuotekuvaus

Anna kasveille paras mahdollinen alku laadukkaalla, huokoisella mullalla, joka sopii esikasvatukseen. Siemenet hyötyvät kylvömullan hienosta, läpäisevästä rakenteesta, koska ne tarvitsevat sekä vettä että happea itääkseen. Pienet juuret pääsevät vaivatta kasvamaan, sillä multa ei sisällä suurempia paakkuja.

Multaa on rikastettu vain miedoilla ravinteilla, jotka sopivat hyvin nuorille kasveille, jotka saavat helposti liikaa ravinteita. Multa varmistaa siten tasaisen, hillityn ravinteidensaannin, joka sopii täydellisesti sekä kylvetyille siemenille että pistokkaille. Kylvömulta soveltuu myös kaktusten ja mehikasvien istuttamiseen.

Täytä kotisi kestävillä kasveilla – kukilla ja vihanneksilla – joista voit nauttia ikkunalaudallasi ympäri vuoden.

Sisältää: Valkoinen sammalturve, hiekka, kalkkikivijauho, litolimi/leväkalkki ja mineraalilannoite.

Nelson Gardenin multaseokset
Näistä uutuuksista olemme erityisen ylpeitä – Nelson Gardenin uudet multaseokset on tehty Ruotsissa paikallisista raaka-aineista. Multaseokset on tuotettu läheisessä yhteistyössä Norjan tehtaiden kanssa, joissa mullantuotannosta on yli 40 vuoden kokemus. Nelson Gardenilla ollaan tarkkoja siitä, että uudet multaseokset täyttävät toiminnalliset vaatimukset ja laatukriteerit niin tuotantovaiheessa kuin käytössäkin. Tuotannossa pyritään vähäisempään ilmastovaikutukseen käyttämällä laitoksissamme uusiutuvista lähteistä tuotettua energiaa. Tuloksena on elävä kasvualusta, joka sopii monenlaisiin tarpeisiin.

Hyvä multaseos parantaa onnistumisen mahdollisuuksia
Useimmat taimet voivat kasvaa melkein missä tahansa, mutta jos unelmoit rehevistä, terveistä kukista ja kasveista, on olennaista tarjota taimille parhaat mahdolliset kasvun edellytykset.

Erityisesti on otettava huomioon kolme tekijää:

  • Hyvä kasvualusta on huokoista, eikä pakkaudu liikaa. Taimen juuret tarvitsevat happea, jotta ne pystyvät leviämään ja imemään alustasta ravinteita ja kosteutta sitä mukaa, kun taimi kasvaa.
  • Tasainen ravinteiden saanti edistää juurten ja mukuloiden muodostumista, lehtien kasvua ja hedelmien tuotantoa ja parantaa makua. Näin taimet pystyvät myös paremmin vastustamaan sairauksia.
  • Kasvualustan kyky ottaa vettä talteen ja päästää sitä valumaan pois on myös ratkaisevan tärkeää. Tietyt taimet tarvitsevat paljon vettä, kun taas toiset viihtyvät parhaiten kuivemmissa olosuhteissa.

    Orkideamulta on erityisesti orkideojen erityistarpeisiin valmistettua multaseosta.

  • Tuotepakkaus:

    mitat: 13,0 cm (l) x 33,0 cm (k) x 19,7 cm (p)

    paino: 1,65 kg