Hiirtentorjuntasetti
Tuotekoodi: VIF97509 EAN: 5703071020124

Hiirtentorjuntasetti

Tuotekoodi: VIF97509 EAN: 5703071020124

Tuotekuvaus

Helppoa ja hygieenistä torjuntaa. Monipuolinen ja heti käyttövalmis pakkaus hiirten torjuntaan sisätiloissa. Pakkaus sisältää kaksi syöttiasemaa, kaksi hiirenloukkua ja 3 kpl houkutinsyöttejä.

Pakkauksessa on syöttiasemat hiirten torjuntaan sisätiloissa. Syöttiasemat sisältävät 25 g maittavaa palasyöttiä, joka kestää hyvin myös kosteissa tiloissa. Syöttiasemat asetetaan sellaisten paikkojen välittömään läheisyyteen, joissa on havaittu merkkejä jyrsijöistä. Muoviset hiirenloukut ovat helppokäyttöisiä ja hygieenisiä loukkuja, joihin on mahdollista kiinnittää ruokahoukuttimen lisäksi Trinolin myrkytön houkutinsyötti. Loukut asetetaan tasaiselle alustalle ja viritetään painamalla kaksoishaat alas, kunnes ne naksahtavat paikoilleen. Sijoita loukut seinän viereen niin, että syötti on kohti seinää. Jos mahdollista, sijoita loukut piiloon esim. kaapin, lipaston tai uunin taakse. Tyhjennä loukut koskematta hiireen. Loukut voidaan tarvittaessa huuhdella kuumalla vedellä. Kannattaa käyttää suojakäsineitä käsiteltäessä loukkuja, koska jyrsijät ovat herkkiä ihmisen hajulle.

Houkutinsyötit ovat teknisesti kehittyneitä myrkyttömiä houkutusaineita, jotka auttavat saamaan selville hiiri- ja/tai rottaongelmat. Aseta syötit pakkauksen mukana tulleisiin muovisiin hiirenloukkuihin. Kun houkutinsyötit asetetaan tavanomaisen ruokahoukuttimen tilalle, ne pysyvät tiukasti kiinni, joten jyrsijäongelmat saadaan selville. Aseta loukut paikkaan, joissa epäilet jyrsijöiden liikkuvan. Houkuttimet toimivat jopa kolme kuukautta käyttöönoton jälkeen. Syötit voidaan hävittää kotitalousjätteen mukana.
Tuotepakkaus:

mitat: 5,5 cm (l) x 19,5 cm (k) x 13,5 cm (p)

paino: 0,22 kg