Thermacell Mini Halo Hyttystorjuntalaite
Tuotekoodi: PROMRPSW

Thermacell Mini Halo Hyttystorjuntalaite

Tuotekoodi: PROMRPSW

Tuotekuvaus

Thermacell-hyttystorjuntalaite luo noin 20 m2 hyttysvapaan alueen 10–15 minuutissa. Thermacell torjuu tehokkaasti hyttyset, mäkärät, polttiaiset ja paikallaan oltaessa myös hirvikärpäset.

Thermacell Mini Halo -hyttystorjuntalaite on tehokas, turvallinen ja lähes hajuton. Se on erinomainen ratkaisu pihalle, terassille ja patiolle kotona ja mökillä.

Thermacell-laitteen hyttystorjuntamattoa lämmitetään kaasulla, jolloin tehoaine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille n. 20 m² hyttysvapaan alueen. Pakkaus sisältää Thermacell Mini Halo -laitteen ja tarvikkeet jopa 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme hyttystorjuntamattoa).

KÄYTÄ TURVALLISESTI: Lue etiketti ja valmistetiedot huolellisesti, ja noudata käyttöohjeita. Käytä vain rakennusten ulkopuolella, kuten pihalla ja terassilla. Sijoita laite lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomiin. Käytä etäällä kukkivista kasveista. Vain ulkokäyttöön.
HÄVITÄ KÄYTETYT TUOTTEET OIKEIN: Hävitä tyhjä Thermacell-kaasusäiliö ja - hyttystorjuntamatto sekajätteenä/polttokelpoisena jätteenä paikallisten ohjeiden mukaan. Tyhjän maton tunnistaa siitä, että se on muuttunut sinisestä vaaleaksi. Jos kaasusäiliötä tai mattoa ei ole käytetty loppuun, hävitä ne vaarallisena jätteenä.

Vain ulkokäyttöön.

Väri: Valkoinen.

Takuuaika 12 kk
Tuotepakkaus:

mitat: 11,0 cm (l) x 23,1 cm (k) x 11,0 cm (p)

paino: 0,35 kg

Valmistusmaa: THAIMAA