Erikoisruokavaliot ruoansulatuskanavalle

Hevosen yleisimmät ruuansulatuskanavan ongelmat ovat mahahaava ja umpi-paksusuolen mikrobiston epätasapaino. Löydät valikoimastamme tuotteet ruoansulatuskanavan hyvinvointiin sopivat tuotteet.

EQPro Gastro Plus

EQPro Gastro Plus sisältää tutkitusti tehokasta Lithothamium calcareumia puskuroimaan mahalaukun happoja ja lisäksi elävää Saccharomyces cerevisiae -hiivaa ja patentointua Progut®-hiivavalmistetta tukemaan umpi-paksusuolen mikrobien toimintaa. Progut® vaikuttaa edullisesti suoliston mikrobikoostumukseen ja tehostaa mm. immunoglobuliini A -vasta-aineiden tuotantoa hevosen suolistossa.

Racing LactoBac

Racing LactoBacia käytetään huolehtimaan ruuansulatuskanavan hyvinvoinnista. Racing LactoBac sisältää ruuansulatusta edistävää elävää Saccharomyces cerevisiae- hiivaa ja ZooLac®-valmistetta. Käymisprosessilla tuotettu Zoolac®-vinassi tukee suoliston luontaista vastustuskykyä. Elävä hiiva edistää erityisesti kuitua hajottavien mikrobien toimintaa umpi-paksusuolessa ja tasapainottaa umpi-paksusuolen pH-arvoa.

Riisilese on energiapitoinen täydennysrehu

Riisilese sisältää runsaasti luonnollista kasvirasvaa ja sillä on matala glykeeminen indeksi (GI), minkä ansiosta se luovuttaa tasaisesti energiaa elimistön käyttöön. Tämä vaikuttaa suotuisasti hevosen suorituskykyyn ja temperamenttiin. Tukee myös lihasten kehitystä ja auttaa palautumaan suorituksista. Riisilese sisältää myös runsaasti helposti sulavia kuituja.