Kuivikekutteri Pölkky Lumi Shavings
Tuotekoodi: SPOLKKYSHAVINGS EAN: 6438079004850

Kuivikekutteri Pölkky Lumi Shavings

Tuotekoodi: SPOLKKYSHAVINGS EAN: 6438079004850

Tuotekuvaus

Ylellinen eläinkuivikkeen päällimmäinen kerros, joka tarjoaa täydellisen pehmeyden! Poikkeuksellisen suuri levittyvyys on markkinoiden suurin. Yhdessä paalissa on uskomattomat 550 litraa ilmavaa kutterinlastua!

Pölkky Lumi Shavings on erittäin imukykyinen kuivike, sillä se kykenee imeyttämään jopa 3 kertaa oman painonsa verran nestettä minuuteissa (Oulun Yliopiston ympäristö- ja kemiantekniikan laitoksen analyysi Pölkky Lumi tuotteista 2023). Pölypitoisuus on alle 0,7 % painotilavuudesta, hengitysteihin ja keuhkoihin kulkeutuva pöly seulottu käytännössä 100% pois. Pölkky Lumi Shavings kuivikekutteri on kotimainen, laadukas, hygieeninen ja pölyämätön kuivike eläinsuojiin. Siinä käytetään uutta innovatiivista teknologiaa pölyn poistamiseen, joten se ei tuo talliisi ja muihin eläinsuojiin lainkaan ilmassa leijuvia pölyhiukkasia. Kuivikekutteri on pehmeä ja miellyttävän lämmin kuivike eläimille ja soveltuu myös lemmikkieläinten alustaksi.

Pölkky Lumi Shavingsing valmistukseen käytetään kestävästi hankittua pohjoissuomalaisesta mänty- ja kuusisahatavarasta tulevaa höylälastua, joten se on tasalaatuista ja erittäin hygieenistä. Lastukoko on suurempaa, kuin Basessa, jonka ansiosta se on erittäin riittoisa. Pakattu paperikääreeseen, joka kestää hieman kosteutta, ei kuitenkaan jatkuvaa vesisadetta/liotusta. Lavan päällä kutistemuovi ”sukka”. Jälkikäsittely on helppoa ja turvallista, soveltuu myös kompostointiin! Käytä Pölkky Lumi Shavingsia yhdessä Pölkky Lumi Base -patjan kanssa tai sellaisenaan.

Pakkaus voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla puun seassa. Pölkky Lumi Base ja Shavings ovat maailman ensimmäiset kuiviketuotteet, jotka on pakattu kierrätettävään paperiin. Paperipakkauksen valmistamisen hiilijalanjälki on 50–70 % pienempi verrattuna vastaavaan muovipakkaukseen. Pakkaus voidaan kierrättää täysin, mikä vähentää hiilijalanjälkeä vielä lisää 50 % verrattuna muovivaihtoehtoon.

Paino: n. 18 kg
Lavakoko: 48 kpl
Tuotepakkaus:

mitat: 40,0 cm (l) x 29,5 cm (k) x 80,0 cm (p)

paino: 18,00 kg

Valmistusmaa: SUOMI