Pölkky Projekti Base kuivikekutteri 20 kg
Tuotekoodi: SPOLKKYPROJBASE

Pölkky Projekti Base kuivikekutteri 20 kg

Tuotekoodi: SPOLKKYPROJBASE

Ominaisuudet

  • Ensiluokkainen laatu – Kevyet ja pienet lastut.
  • Vastuullisesti hankittua mäntyä ja kuusta Pohjois-Suomesta.
  • Kuivaamossa kuivattu, erittäin imukykyinen ja luonnostaan bakteeriton pölytön kuivike.
  • Biohajoava, hyvä humuksen lähde maaperään.
  • Pakattu kierrätettävään paperipakkaukseen.
 

Tuotekuvaus

Hyödyllinen pohjakerros eläinten kuivikkeeksi! Luo täydellinen kerroksellinen kuivikepohja eläimillesi Pölkky Projekti Base ja Shavings -kuivikkeilla! Pölkky Projekti Base -kuivikkeeseen on huolellisesti seulottu pienen hiukkaskoon (0,5–1,9 mm) lastut, mikä varmistaa sen korkean imukyvyn!

Pölkky Projekti Base kuivikekutteri on kotimainen, laadukas, hygieeninen ja pölyämätön kuivike eläinsuojiin. Kuivikekutteri on pehmeä ja miellyttävän lämmin kuivike eläimille ja soveltuu myös lemmikkieläinten alustaksi.

Pölkky Projekti Basen valmistukseen käytetään kestävästi hankittua pohjoissuomalaisesta mänty- ja kuusisahatavarasta tulevaa höylälastua, joten se on tasalaatuista ja erittäin hygieenistä. Lastukoko Basessa on pienempää, jonka ansiosta siinä on erinomainen imukyky. Tuote pystyy imemään nestettä 3,7 kertaa oman painonsa verran. Se pystyy imeyttämään kaikki nesteet, myös öljyn. Muodostaa tiivistyessään stabiilin pohjakerroksen eli ”patjan”, joten luo vankan kuivikepohjan, jonka päällä voidaan käyttää Pölkky Projekti Shavings -kuiviketta. Pölkky Projekti Base on pölytön innovatiivisen pölynpoistoprosessimme ansiosta. Sen vuoksi sekä sinä että eläimesi voitte nauttia puhtaasta ja hygieenisestä ympäristöstä ilman ilmassa leijuvia pölyhiukkasia. Pakattu paperikääreeseen, joka kestää hieman kosteutta, ei kuitenkaan jatkuvaa vesisadetta/liotusta. Lavan päällä kutistemuovi ”sukka”. Jälkikäsittely on helppoa ja turvallista, soveltuu myös kompostointiin! Käytä Pölkky Projekti Basea yhdessä Pölkky Projekti Shavings -kerroksen kanssa tai sellaisenaan.

Pakkaus voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla puun seassa.

Paalin paino n. 20 kg
Lavalla 33 paalia
Tuotepakkaus:

mitat: 120,0 cm (l) x 80,0 cm (k) x 225,7 cm (p)

paino: 20,00 kg

Valmistusmaa: SUOMI