Pölkky Projekti Shavings kuivikekutteri 550 l
Tuotekoodi: SPOLKKYPROJSHAV

Pölkky Projekti Shavings kuivikekutteri 550 l

Tuotekoodi: SPOLKKYPROJSHAV

Ominaisuudet

  • Ensiluokkainen laatu – kevyet ja kuohkeat lastut.
  • Erittäin riittoisa – markkinoiden paras levittyvyys! Paali sisältää hämmästyttävät 550 litraa kuiviketta.
  • Vastuullisesti hankittua mäntyä ja kuusta Pohjois-Suomesta
  • Kuivaamossa kuivattu, erittäin imukykyinen ja luonnostaan bakteeriton pölytön kuivike.
  • Biohajoava, hyvä humuksen lähde maaperään.
  • Pakattu kierrätettävään paperipakkaukseen.
 

Tuotekuvaus

Ylellinen eläinkuivikkeen päällimmäinen kerros, joka tarjoaa täydellisen pehmeyden! Poikkeuksellisen suuri levittyvyys on markkinoiden suurin. Yhdessä paalissa on uskomattomat 550 litraa ilmavaa kutterinlastua!

Pölkky Projekti Shavings on erittäin imukykyinen kuivike, sillä se kykenee imeyttämään jopa 3 kertaa oman painonsa verran nestettä minuuteissa. Pölypitoisuus on alle 0,7 % painotilavuudesta, hengitysteihin ja keuhkoihin kulkeutuva pöly seulottu käytännössä 100% pois. Pölkky Projekti Shavings kuivikekutteri on kotimainen, laadukas, hygieeninen ja pölyämätön kuivike eläinsuojiin. Siinä käytetään uutta innovatiivista teknologiaa pölyn poistamiseen, joten se ei tuo talliisi ja muihin eläinsuojiin lainkaan ilmassa leijuvia pölyhiukkasia. Kuivikekutteri on pehmeä ja miellyttävän lämmin kuivike eläimille ja soveltuu myös lemmikkieläinten alustaksi.

Pölkky Projekti Shavingsin valmistukseen käytetään kestävästi hankittua pohjoissuomalaisesta mänty- ja kuusisahatavarasta tulevaa höylälastua, joten se on tasalaatuista ja erittäin hygieenistä. Lastukoko on suurempaa, kuin Basessa, jonka ansiosta se on erittäin riittoisa. Pakattu paperikääreeseen, joka kestää hieman kosteutta, ei kuitenkaan jatkuvaa vesisadetta/liotusta. Lavan päällä kutistemuovi ”sukka”. Jälkikäsittely on helppoa ja turvallista, soveltuu myös kompostointiin! Käytä Pölkky Projekti Shavingsia yhdessä Pölkky Projekti Base -patjan kanssa tai sellaisenaan.

Pakkaus voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla puun seassa.

Paaliin pakattu 550 litraa, paino vaihtelee hieman riippuen lastujen koosta
Lavalla 48 paalia
Tuotepakkaus:

mitat: 40,0 cm (l) x 29,5 cm (k) x 80,0 cm (p)

paino: 18,00 kg