Lammas-Krossi Täysrehu 25 kg
Tuotekoodi: SF2168 EAN: 6417679021689

Lammas-Krossi Täysrehu 25 kg

Tuotekoodi: SF2168 EAN: 6417679021689

Tuotekuvaus

Lammas-Krossi on täydennysrehu lampaille ja kasville karitsoille. Se sopii ainoaksi väkirehutäydennykseksi heinän, laitumen tai säilörehun kanssa imettäville uuhille.

MONIPUOLINEN JA TURVALLINEN TÄYSREHU

 • Kauravaltainen runsaasti sulavia kuituja sisältävä täysväkirehu lampaiden ja karitsoiden ruokintaan
 • Sisältää maltillisesti pötsiä happamoittavaa tärkkelystä
 • TUKEE TERVEYTTÄ

  • Sisältää Hankkijan kehittämän ja patentoiman Progut® -tehoaineen
   • Progut on erittäin tehokas patentoidulla hydrolyysikäsittelyllä valmistettu hiivavalmiste. Tutkimuksissa Progut on nopeuttanut vastasyntyntyneiden eläinten oman vastustuskyvyn kehittymistä ja nostanut uuhien maitotuotosta keskimäärin 7 %.
  • Sisältää lampaille optimaalisen kivennäis- ja hivenaine- sekä vitamiinitäydennyksen

  Tuotepakkaus:

  paino: 25,00 kg

  Valmistusmaa: SUOMI

  Ominaisuudet
  TuoteLammas-Krossi täysrehu 25 kg
  Olomuotorae
  Lavakoko750 kg / 30 säkkiä
  Käyttökohdelampaat, karitsat
  Sisältäämm. kaura, ohra, rypsirouhe ja -puriste, Progut®
  Energia, MJ/kg ka11,8
  Raakavalkuainen, % ka19,2
  Käyttöohje
  Imettäville lampaille käyttösuositus on n. 0,8 kg/pv kahdella karitsalla. Annosta lisätään, jos karitsoita on enemmän, emo on laihassa kunnossa tai kasvava tai karkearehun laatu ei ole hyvä. Kasvaville lihotuskaritsoille voidaan pitää vapaasti tarjolla, kulutus on n. 1-1,2 kg/pv.

  Siitoskaritsoille laitumella 0,2-0,3 kg/pv ja sisäruokinnassa n. 0,5 kg/pv.

  Progut - tehoa karitsoiden vastustuskykyyn ja uuhien maitotuotokseen

  Progut® on patentoitu hiivavalmiste. Sen teho perustuu hiivan uniikkiin prosessointiin, jossa hiivasolun aktiiviset aineet vapautetaan lampaan käyttöön. Progut nopeuttaa tutkitusti vastasyntyneiden eläinten vasta-ainetuotannon käynnistymistä tautitilanteissa, mikä lyhentää sairauksien kestoa. Vastaainetuotannon nopeampi käynnistyminen on todettu mm. vasikoille tehdyissä rokotuskokeissa. Progut myös sitoo tehokkaasti suolistossa E.colia ja siten vähentää ripuleja.

  Uuhille tehdyissä tilakokeissa Progut on nostanut uuhien maitotuotosta keskimäärin 7%. Teho perustuu siihen, että Progut lisää tutkitusti pötsimikrobien lukumäärää ja niiden aktiivisuutta: rehuhyötysuhde paranee ja propionihapon tuotanto pötsissä lisääntyy. Propionihappo on maidon tärkeä rakennusaine. Uuhen tuottaessa enemmän maitoa, karitsat kasvavat nopeammin.