Täydellinen ratkaisu porsaan onnistuneeseen alkuun

Porsasrehut

Hyvä startti on tärkeä. Jotta pienen porsaan alku kasvuun olisi mahdollisimman onnistunut, olemme täydentäneet pienten porsaiden ruokintakonseptiamme uusilla alkuvaiheen ratkaisuilla.

Maito-Pekoni PP – maidonkorvike isoille pahnueille

Maito-Pekoni PP on porsaiden maidonkorvike, joka on kehitetty erityisesti isoille pahnueille ja tilanteisiin, joissa emakoilla on vaikeuksia tuottaa tarpeeksi maitoa imetyskaudella. Suurien pahnueiden porsaiden syntymäpainot usein vaihtelevat ja heikoimmat porsaat, jotka tarvitsisivat eniten emakon maitoa, eivät ole yleensä tarpeeksi vahvoja kilpaillakseen omasta maito-osuudestaan. Maito-Pekoni PP maidonkorvike on kehitetty erityisesti emakon maidon täydentämiseen 24 tuntia porsimisen jälkeen (ternimaidon saannin jälkeen). Maito-Pekonin kehityksen tavoitteena on ollut turvata yhä useamman terveen porsaan vieroitus.

Emakko ei aina pysty syömään tarvitsemaansa määrää. Porsaiden ruokkiminen Maito-Pekonilla estää emakon liiallisen energian menettämisen maidon kautta. Tällöin emakon kunto on parempi vieroitusvaiheessa, mikä puolestaan johtaa parempaan tiinehtymiseen ja tasaisempaan pahnuekokoon.

On kuitenkin elintärkeää, että porsaat ovat saaneet tarpeeksi ternimaitoa ennen Maito-Pekonin antamista.

Maito-Pekoni PP soveltuu käytettäväksi myös gm-vapaassa tuotannossa.

Eka-Pekoni PP tarjoaa perustan onnistuneelle porsaiden vieroitukselle

Eka-Pekoni PP on erityisen maittava ja hyvin sulava prestarter optimaalisen syönnin turvaamiseksi. Se sisältää paljon maitopohjaisia raaka-aineita ja helposti sulavia energialähteitä sekä proteiinia tehden siitä erinomaisen lisän emakon maidolle. Korkean sulavuuden ansiosta porsaat syövät täydennysrehua hyvin, mikä edistää suolistoterveyttä ja vähentää vieroitusripuliriskiä. Eka-Pekoni PP soveltuu käytettäväksi myös gm-vapaassa tuotannossa.

Porsasrehut sisältävät innovaatiomme Progut® ja Progres®

Progut
Progres
 
Porsaan vieroitus