Rehukaupan palvelut nyt myös mobiilissa!

Oletko jo Hankkijan rehuasiakas?

Tiesitkö, että asiakasetuna saat käyttöösi Hankkija mobiilisovelluksen rehu- ja viljakaupan sopimuspalvelut 24/7! Voit tehdä rehutilaukset, seurata termiinisopimuksia ja katsoa viljakaupan tiedot:

  • Nopeasti ja helposti
  • Missä ja milloin tahansa

Lataa Hankkija mobiilisovellus omasta sovelluskaupastasi

Sovelluksen käyttöönotto on helppoa. Sen voi käydä lataamassa omasta sovelluskaupastaan App Storesta tai Google Playstä. Tunnistautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, jotka ovat käytössä Hankkijan verkkokaupassa. Sisäänkirjautumisen jälkeen sovellus on käyttövalmis ja tilaamisen voi aloittaa. Tarkempia tietoja sovelluksen käytöstä on saatavilla rehujen asiantuntijamyyjältä.

Ruokinta-asiantuntijasi ja myyntineuvottelijasi auttavat sinut alkuun, ole yhteydessä!

Hankkija mobiilisovellus sujuvoittaa arjen rehutilauksia

Hankkija haluaa olla edelläkävijä omien liiketoimintojensa kehittämisessä ja mobiilisovelluksen käyttöönotto kuuluu yhtenä osana tähän strategiaan. Sovelluksen avulla asiakas voi tilata rehut milloin tahansa missä tahansa – on hän sitten poissa tilalta tai siilojen vieressä. Tuotelistauksessa asiakas näkee omat sopimustuotteensa, niiden tarkat tiedot ja sen avulla pystyy seuraamaan myös termiinisopimusten etenemistä. Sovelluksen käyttöliittymä on viritetty palvelemaan nimenomaan irtorehun tilaamista ja mm. vanhan tilauksen voi ottaa uudelle tilaukselle pohjaksi.