Väderstad Rexius 1230 Cambridge jyrällä
Tuotekoodi: VV7005024

Väderstad Rexius 1230 Cambridge jyrällä

Tuotekoodi: VV7005024

Tuotekuvaus

Väderstad Rexius 1230 jyrä

Rexius-jyrät on varustettu järeällä ja kestävällä rungolla, joka kestää kovaakin käyttöä. Järeän rungon ansiosta, koneella on painoa 650 kg/metri, joka tehostaa jyrän toimintaa. Rexius-jyrän kuljetusleveys on ainoastaan 2,5 m, ja varustetaan joko vakiona tai lisävarusteena, 400 mm leveillä telikuljetuspyörillä. Kivilaatikko on vakiovarusteena.

Älykkään painonsiirtojärjestelmän ansiosta kone myötäilee täydellisesti maanpintaa koko työleveydellään. Leveimmissä malleissa tasainen painatus koko työleveydeltä taataan jousiratkaisulla, joka siirtää painoa sisemmiltä lohkoilta uloimmalle lohkolle. Tämä takaa myös kivien tehokkaan maahan painamisen, vaarantamatta muokkaustyötä.

Rexius-jyrät on tehty kestämään. Voimakasrakenteinen runko, huoltovapaat nivelet, karkaistut puslat sekä korkealaatuiset jyräkiekot ovat takaamassa jyrän pitkän eliniän.

Lisävarusteena on saatavana BioDrill-piensiementen kylvölaite, jonka avulla voidaan kylvää nurmea, kerääjäkasveja tai muita piensiemenkasveja. Tällöin säästyy aikaa, ajokertoja ja rahaa. Syöttöjärjestelmänä toimii tuttu ja erittäin tarkka Fenix-syöttöjärjestelmä. Kylvösuuttimet ovat sijoitettu jyrän eteen, ja ne levittävät kylvösiemenet tasaisesti. Jyrä multaa siemenet ylimpään 2 cm maakerrokseen, missä kylvösiemenen itämisolosuhteet ovat optimaaliset.
Tekniset tiedot
TuoteVäderstad Rexius 1230 jyrä
Tehontarve, (kW/hv)88/120
Työleveys, (m)12,3
Kuljetusleveys, (m)2,5
Koneen paino, (kg)5800 (Cambridge) / 7400 (Cambridge HeavyDuty)