Väderstad Rexius 1230 Cambridge jyrällä
Tuotekoodi: VV7005024

Väderstad Rexius 1230 Cambridge jyrällä

Tuotekoodi: VV7005024

Tuotekuvaus

Rexius

Rexiusjyrät ovat varustettuja erittäin järeällä rungolla (250x150x10mm), joka kestää kovaakin käyttöä. Järeän rungon ansiosta, painoa voi olla jopa 800 kg/metri, josta on paljon hyötyä jyräyksessä. Rexius malleja on saatavana eri työleveyksillä, jopa 12,3m. 6,5m mallin voidaan laajentaa joko 8,2 tai 9,4m leveydeksi. Rexius-jyrän kuljtetusleveys on ainoastaan 2,5m ja varustetaan joko vakiona tai lisävarusteena, 400mm leveillä telikuljetuspyörillä.

Miksi jyrätä?

Jyrä soveltuu parhaiten kokkareiden murskaamiseen ja kyntöviilujen tasoitukseen. Varusta jyräsi Crosskill-kiekoilla sekä Crossboard-etuladalla ja jäykistetangolla ja sinulla on järeä kone kyntöviilujen tasoitukseen.

Vaikeilla mailla voidaan esimerkiksi kytkeä jyrä kultivaattorin perään, tehostamaan muokkausta ja saavuttamaan tasaisemman pinnan ja tiivistyksen. Crosskill-kiekojen ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta, kiekot pysyvät puhtaina myös kosteilla mailla esimerkiksi äestyksen tai kultivoinnin jälkeen.

Jyrää kevätkylvön jälkeen

Rexius-jyrä varustettuna Crosskill-kiekoilla luo kevätkylvön jälkeen optimaalisen tiivistämisen kylvösiemenen ympärille. Samalla painetaan kiviä alas ja maanpinta jää kuohkeaksi, jolloin kuorettumisen riski pienenee.

Jyrää syyskylvökset keväällä

Aggressiiviset Crosskill rikkovat syyskasvuston kovettuneen pinnan keväällä. Ilmaa pääsee juuristoon ja stimuloi kasvustoa. Jyrä painaa myös kiviä maahan.

Riko kuorettumaa

Kuorettumiselle on suuri riski, jos sade iskee kylvön jälkeen ennen kuin siemenet ovat itäneet. Mikäli niin käy, tarvitaan nopeita ja tehokkaita päätöksiä kasvuston pelastamiseksi. Rexius-jyrä varustettuna Crosskillkiekoilla ja Double Knife- murskausterillä on osoittanut merkittäviä sadonlisäyksiä kovilla kuorettumilla.

Double-Knife terien etuna on että voidaan tehdä tehokas muokkaus, ilman että maata revitään liikaa auki, koska liike on suunnattuna eteenpäin. Kevyimmillä kuorettumilla toimii Rexius-jyrä myös ilman Double- Knife teriä.

Ylivoimainen tasoitus Crossboardilla

Vahvan Crossboardin ja korkealaatuisesta jousiteräksestä valmistetun jäykistetangon ansiosta, vaikeat ja kovimmatkin maat tasoittuvat.

Crossboard voidaan varustaa kestävällä ja karkaistutulla Single-Knife terällä. Terä leikkaa tehokkaasti kokkareita ja viiluja ja siirtää hienon maa-aineksen syvemmälle maaprofiiliin. Quickchange järjestelmän ansiosta terät voidaan helposti asentaa tai irrottaa ilman työkaluja.

BioDrill

BioDrillillä varustetun jyrän kanssa, voidaan kylvää nurmea, kerääjäkasveja tai muita piensiemenkasveja. Tällöin säästyy aikaa, ajokertoja ja rahaa. Syöttöjärjestelmänä toimii tuttu ja erittäin tarkka Fenix-syöttöjärjestelmä. Kylvösuuttimet ovat sijoitettu jyrän eteen, ja ne levittävät kylvösiemenet tasaisesti. Jyrä multaa siemenet, ylimpään 2cm maakerrokseen, missä kylvösiemenen itämisolosuhteet ovat optimaaliset.
Tekniset tiedot
TuoteVäderstad Rexius 1230 Cambridge jyrällä
Tehontarve, (kW/hv)74/100
Työleveys, (m)12,3
Kuljetusleveys, (m)2,5
Koneen paino, (kg)5800
Videot ja esitteet