Amazone KG 3000 Special tasojyrsin
Tuotekoodi: AKG965790

Amazone KG 3000 Special tasojyrsin

Tuotekoodi: AKG965790

Tuotekuvaus

Amazone KG 3000 Special tasojyrsin

Vaakatasojyrsimet ovat kylvömaan valmistelun todellisia monitaitureita. Amazonen vaakatasojyrsimistä löytyy jokaiselle teholuokalle ja maatilakoolle juuri sopiva voimanottoakselilla käytettävä maanmuokkauskone.

KG Special – "Alkuperäinen on aina paras!"

Tehokas KG Special 3 m, 3,5 m tai 4 m työleveydellä.

Melkein kaikissa käyttökohteissa KG-piikit tekevät parempaa jälkeä kuin muut piikkimuodot. Silmiinpistävän hyvää on tehokas sekoitus mullan sekaan. Kuivilla ja kovilla pelloilla piikit pystyvät muokkaamaan enemmän maata irti ja sekoittamaan näin kasvijätteet paremmin mullan sekaan. Vaakatasojyrsimen piikit kestävät erittäin hyvin kivien aiheuttamaa rasitusta. Kaikkein kivisimmilläkin pelloilla piikit muokkasivat kaikista parhaiten.

Laatua myös sisällä

AMAZONE vaakatasojyrsinten Long-Life-Drive voimansiirto varmistaa pitkän käyttöiän, hiljaisen toiminnan ja hyvän jälleenmyyntiarvon.

Piikkien pikavaihtojärjestelmä

Piikit työnnetään helppoakin helpommin piikinpitimen kiinnitysloveen ja lukitaan sokkatapilla. Mikään ei voisi olla helpompaa. Piikkejä ei kiinnitetä ruuveilla, joita jouduttaisiin myöhemmin kiristämään. Myös muuttaminen "kynsipiikeistä" laahapiikeiksi käy nopeasti ja helposti. Karkaistusta erikoisteräksestä taotut piikit ovat elastisia ja kulutusta kestäviä.

Integroitu kivisuojaus

Piikki pystyy väistämään kiviä joustavan kiinnityksensä ansiosta. Piikit on asennettu tukevasti kiinnitysloveen teränpitimen keskikohtaan. Tämä kiinnityslovi laajenee ulospäin siten, että piikin vaakasuora osa pystyy kiertymään joustavasti. Siten kovia iskuja saadaan vaimennettua piikinkärjen osuessa kiviin. Tämä piikkikiinnitys suojaa teriä kivisillä pelloilla.

Kaikkien Amazonen maanmuokkauskoneiden kestävyys testataan "kivipelto" testireitillä äärimmäisellä kuormituksella useampien viikkojen ajan niin kehitysvaiheessa kuin myös sarjatuotannon pistokokeiden puitteissa, jotta koneet olisivat aina valmiita mitä erilaisimpiin käyttötilanteisiin. Tällä taataan vaakatasojyrsimien toimintavarmuus käytössä.

Tekniset tiedot

TuoteAmazone KG 3000 Special tasojyrsin
Koneen työleveys, (cm)300
Tehontarve, (kW/hv)66/90
Koneen paino, (kg)1200
Terien lukumäärä, (kpl)10