Amazone KX tasojyrsin
Tuotekoodi: AW213322

Amazone KX tasojyrsin

Tuotekoodi: AW213322

Tuotekuvaus

Amazone KX tasojyrsin

190 hv traktoriluokalle tarkoitettu, 3 metrin työleveydellä varustettu KX-vaakatasojyrsin on hyvin joustavasti käytettävä laite voimanottoakselia käyttävään maanmuokkaukseen.

Tutustu alta tähän Amazone KX tasojyrsinmallistoon.
KX 3001
Tehontarve alk. (kW/hp) 66/90
Traktorin teho maks. (kW/hp) 142/190
Työleveys (m) 3
Kuljetusleveys (m) 3
Piikkiparien määrä 10
Paino ilman jyrää (kg) 1350
Paino jyrän KW 580 kanssa alk. (kg) 1969

Kestävä jyrsinelementti

Piikinpidin ja akseli on taottu samasta laadukkaasta teräskappaleesta. Väkivahva akseli on halkaisijaltaan 60 mm. Piikinpitimen akseli on laakeroitu kartiorullalaakereilla, joiden keskinäinen väli on suuri. Tiivisteenä on erikois valmisteinen tiivistekasetti, joka mahdollistaa optimaalisen tiiviyden ja mahdollisimman pitkän käyttöiän. Sen lisäksi koneessa on labyrinttitiiviste, joka estää kasvikuituja pääsemästä sisään.

Laatua myös sisällä

AMAZONE vaakatasojyrsinten Long-Life-Drive voimansiirto varmistaa pitkän käyttöiän, hiljaisen toiminnan ja hyvän jälleenmyyntiarvon. Hammaspyörät ja laakerit kulkevat öljykylvyssä ja ovat näin huoltovapaita – voitelunippaa ei
tarvita.

Piikkien pikavaihtojärjestelmä

Piikit työnnetään helppoakin helpommin piikinpitimen kiinnitysloveen ja lukitaan sokkatapilla. Mikään ei voisi olla helpompaa. Piikkejä ei kiinnitetä ruuveilla, joita jouduttaisiin myöhemmin kiristämään. Myös muuttaminen "kynsipiikeistä" laahapiikeiksi käy nopeasti ja helposti. Karkaistusta erikoisteräksestä taotut piikit ovat elastisia ja kulutusta kestäviä.

Integroitu kivisuojaus

Piikki pystyy väistämään kiviä joustavan kiinnityksensä ansiosta. Piikit on asennettu tukevasti kiinnitysloveen teränpitimen keskikohtaan. Tämä kiinnityslovi laajenee ulospäin siten, että piikin vaakasuora osa pystyy kiertymään joustavasti. Siten kovia iskuja saadaan vaimennettua piikinkärjen osuessa kiviin. Tämä piikkikiinnitys suojaa teriä kivisillä pelloilla.

Kaikkien Amazonen maanmuokkauskoneiden kestävyys testataan "kivipelto" testireitillä äärimmäisellä kuormituksella useampien viikkojen ajan niin kehitysvaiheessa kuin myös sarjatuotannon pistokokeiden puitteissa, jotta koneet olisivat aina valmiita mitä erilaisimpiin käyttötilanteisiin. Tällä taataan vaakatasojyrsimien toimintavarmuus käytössä.