Amazone KG taittuvarunkoiset tasojyrsimet
Tuotekoodi: AW228480

Amazone KG taittuvarunkoiset tasojyrsimet

Tuotekoodi: AW228480

Tuotekuvaus

Amazone KG taittuvarunkoiset tasojyrsimet

Vaakatasojyrsimet 4 m, 5 m ja 6 m työleveydellä taittuvat hydraulisesti kokoon 3 m kuljetusleveyteen ja ne soveltuvat maks. 265 kW (360 hv) traktoreille. Varsinkin useilla eri maatiloilla tapahtuvassa käytössä ja taajaan muuttuvissa käyttöolosuhteissa oikean vaihteen valinnalla pystytään säätämään muutamassa sekunnissa juuri sopiva piikkikierrosluku. Tämä mahdollistaa optimaaliset työtulokset kaikissa olosuhteissa. Erityisen lujatekoisen ja kokoontaitettavan vaakatasojyrsimen lyhyt rakenne mahdollistaa tehokkaan käytön myös pienikokoisilla peltoaloilla. Taittuvan vaakatasojyrsimen päävaihde on varustettu 2-nopeuksisella vaihteistolla piikkikierrosluvun sovittamiseksi nopeasti erilaisille peltoalustoille ja muokkaustehoille.

Tutustu alta tähän taittuvarunkoiseen Amazone KG tasojyrsinmallistoon.
KG 4002-2 KG 5002-2 KG 6002-2
Tehontarve alk. (kW/hp) 88/120 110/150 132/180
Traktorin teho maks. (kW/hp) 265/360 265/360 265/360
Työleveys (m) 4 5 6
Kuljetusleveys (m) 3 3 3
Piikkiparien määrä 14 16 20
Paino ilman jyrää (kg) 2840 3120 3350
Paino jyrän KW 580 kanssa alk. (kg) 3610 4070 4390

Kestävä jyrsinelementti

Piikinpidin ja akseli on taottu samasta laadukkaasta teräskappaleesta. Väkivahva akseli on halkaisijaltaan 60 mm. Piikinpitimen akseli on laakeroitu kartiorullalaakereilla, joiden keskinäinen väli on suuri. Tiivisteenä on erikois valmisteinen tiivistekasetti, joka mahdollistaa optimaalisen tiiviyden ja mahdollisimman pitkän käyttöiän. Sen lisäksi koneessa on labyrinttitiiviste, joka estää kasvikuituja pääsemästä sisään.

Laatua myös sisällä

AMAZONE vaakatasojyrsinten Long-Life-Drive voimansiirto varmistaa pitkän käyttöiän, hiljaisen toiminnan ja hyvän jälleenmyyntiarvon. Hammaspyörät ja laakerit kulkevat öljykylvyssä ja ovat näin huoltovapaita – voitelunippaa ei
tarvita.

Piikkien pikavaihtojärjestelmä

Piikit työnnetään helppoakin helpommin piikinpitimen kiinnitysloveen ja lukitaan sokkatapilla. Mikään ei voisi olla helpompaa. Piikkejä ei kiinnitetä ruuveilla, joita jouduttaisiin myöhemmin kiristämään. Myös muuttaminen "kynsipiikeistä" laahapiikeiksi käy nopeasti ja helposti. Karkaistusta erikoisteräksestä taotut piikit ovat elastisia ja kulutusta kestäviä.

Integroitu kivisuojaus

Piikki pystyy väistämään kiviä joustavan kiinnityksensä ansiosta. Piikit on asennettu tukevasti kiinnitysloveen teränpitimen keskikohtaan. Tämä kiinnityslovi laajenee ulospäin siten, että piikin vaakasuora osa pystyy kiertymään joustavasti. Siten kovia iskuja saadaan vaimennettua piikinkärjen osuessa kiviin. Tämä piikkikiinnitys suojaa teriä kivisillä pelloilla.

Kaikkien Amazonen maanmuokkauskoneiden kestävyys testataan "kivipelto" testireitillä äärimmäisellä kuormituksella useampien viikkojen ajan niin kehitysvaiheessa kuin myös sarjatuotannon pistokokeiden puitteissa, jotta koneet olisivat aina valmiita mitä erilaisimpiin käyttötilanteisiin. Tällä taataan vaakatasojyrsimien toimintavarmuus käytössä.