Junkkari HJ172 hakkuri
Tuotekoodi: JJ46172
Avainlippu logo

Junkkari HJ172 hakkuri

Tuotekoodi: JJ46172
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Junkkarin uusi traktorikäyttöinen HJ172G -hakkuri soveltuu läpimitaltaan alle 17 cm puun haketukseen ja bio-, puisto- ja energiahakkeen valmistukseen.

Junkkari HJ172G -hakkuri tarvitsee traktorilta nivelakselivedon ja sähköpistokkeen lisäksi yhden hydrauliikkalohkoparin syöttölaitetta varten.

Hakkuri on käsisyöttöinen, syötön hallinta toimii sähkönapein ja No-Stress -kierrosvahti on vakiovaruste. HJ172G-mallissa syöttökulma laikkaan nähden on 45 astetta. Hakkurissa on vakiona kahdella rullalla varustettu syöttölaite.

HJ172G -hakkuri täyttää kaikki uuden turvallisuusstandardin vaatimukset.

Hakkuri on varustettu 3-pisterungolla eli se kiinnitetään traktorin nostolaitteisiin.

Tekniset tiedot
TuoteJunkkari HJ172G -hakkuri
Syöttöaukon koko, (cm)20 x 20
Terälaikan halkaisija, (cm)74
Terälaikan massa, (kg)106
Terän säätöalue, (mm)3-20
Suurin puun halkaisija, (cm)17
Haketusteho, (m3/h)4-8
Tehon tarve, (kW/hv)30-50 / 40-70
Koneen paino, (kg)672
Leveys työasennossa, (cm)160
Leveys kuljetusasennossa, (cm)170

Syöttösuppilo

käsisyöttösuppilo

Uusi käsisyöttösuppilo on aikaisempia malleja pidempi ja avarampi. Sen etuosa on kiinteä ja takaosa taittuu kevyesti ylös kuljetusta varten. Syöttöä hallitaan helposti suppilon molemmilla puolilla olevilla sähkönapeilla.

Suppiloa kiertävä keltainen putki takaa käyttäjän turvallisuuden, eli pysäyttää syötön välittömästi siihen koskettaessa.

 

Hakkurin terälaikka

Junkkari hakkureiden (HJ172, HJ252 ja HJ262) terälaikka on varustettu neljällä terällä. Jokainen terä on säädettävissä portaattomasti halutun hakekoon mukaan.

Laikka on helposti muutettavissa neliteräisestä kaksiteräiseksi poistettavien terien tilalle asennettavilla peitelevyillä (lisävaruste). Tämä on toimiva ratkaisu esim. käytettäessä pienitehoisempaa traktoria.

 

Hakkurin syöttörullat

Junkkarin hakkuriin puu syötetään aina hydraulisten syöttörullien avustama. Puun syöttö on helppoa riippumatta siitä, onko haketettava puu esimerkiksi oksaista tai massiivipuuta.

 

No-Stress kierrosvahti

Vakiona oleva No-Stress kierrosvahti tekee työskentelystä helppoa. Mikäli traktorin kierrosluku laskee, syöttö pysähtyy, rullat peruuttavat puun pois teriltä ja jatkavat automaattisesti syöttöä kierrosluvun noustessa takaisin työskentelytasolle.