Junkkari HJ252 hakkuri
Tuotekoodi: JJ46252
Avainlippu logo

Junkkari HJ252 hakkuri

Tuotekoodi: JJ46252
Lisävarusteet

Suosittu Junkkari HJ252G tarjoushintaan 10 790,- (alv 0%) 30.04.2024 asti

  • Käsisyöttöinen nostolaitehakkuri puisto- ja energiahakkeen tekoon
  • Puun läpimitta maks. 25 cm
  • Syöttökulma 45 astetta
  • Haketusteho 7-30 m3/h
  • Tehon tarve 40-90 hv
  • Toimitus sis. nivelakselin
  • Sähköinen syötönhallinta
  • No Stress -kierrosvahti
  • Portaaton terien säätö
 

Tuotekuvaus

Junkkarin HJ252G on uusi traktorikäyttöinen ja nostolaitesovitteinen hakkuri. Tämän suosikkiluokan hakkurin käyttökohteita ovat bio-, puisto- ja energiahakkeen valmistus, sillä puun läpimitta voi olla jopa 25 cm.

Junkkari HJ252G -hakkuri tarvitsee traktorilta nivelakselivedon ja sähköpistokkeen lisäksi yhden hydrauliikkalohkoparin syöttölaitetta varten.

Hakkuri on käsisyöttöinen, syötön hallinta toimii sähkönapein. Hakkurin 45 asteen syöttökulman ansiosta hakkurin tehontarve on kokoluokkaansa nähden alhainen ja vakiovarusteinen No-Stress -kierrosvahti varmistaa, että työskentely onnistuu pienemmälläkin traktorilla. Hakkurissa on vakiona kahdella rullalla varustettu syöttölaite.

Laikan neljä terää ovat myös tässä mallissa portaattomasti säädettävissä, mikä mahdollistaa erikokoisen hakkeen erilaisiin tarpeisiin.

HJ252G -hakkuri täyttää kaikki uuden turvallisuusstandardin vaatimukset.

Tekniset tiedot
TuoteJunkkari HJ252G -hakkuri
Syöttöaukon koko, (cm)26 x 26
Terälaikan halkaisija, (cm)94
Terälaikan massa, (kg)172
Terän säätöalue, (mm)3-20
Suurin puun halkaisija, (cm)25
Haketusteho, (m3/h)7-30
Tehon tarve, (kW/hv)30-66 / 40-90
Koneen paino, (kg)825
Leveys työasennossa, (cm)230
Leveys kuljetusasennossa, (cm)150

Syöttösuppilo

Syöttösuppilo

Uusi käsisyöttösuppilo on aikaisempia malleja pidempi ja avarampi. Sen etuosa on kiinteä ja takaosa taittuu kevyesti ylös kuljetusta varten. Syöttöä hallitaan helposti suppilon molemmilla puolilla olevilla sähkönapeilla.

Suppiloa kiertävä keltainen putki takaa käyttäjän turvallisuuden, eli pysäyttää syötön välittömästi siihen koskettaessa.

Hakkurin terälaikka

Hakkurin terälaikka

Junkkari hakkureiden (HJ172, HJ252 ja HJ262) terälaikka on varustettu neljällä terällä. Jokainen terä on säädettävissä portaattomasti halutun hakekoon mukaan.

Laikka on helposti muutettavissa neliteräisestä kaksiteräiseksi poistettavien terien tilalle asennettavilla peitelevyillä (lisävaruste). Tämä on toimiva ratkaisu esim. käytettäessä pienitehoisempaa traktoria.

Hakkurin syöttörullat

Hakkurin syöttörullat

Junkkarin hakkuriin puu syötetään aina hydraulisten syöttörullien avustama. Puun syöttö on helppoa riippumatta siitä, onko haketettava puu esimerkiksi oksaista tai massiivipuuta.

No-Stress kierrosvahti

No-Stress kierrosvahti

Vakiona oleva No-Stress kierrosvahti tekee työskentelystä helppoa. Mikäli traktorin kierrosluku laskee, syöttö pysähtyy, rullat peruuttavat puun pois teriltä ja jatkavat automaattisesti syöttöä kierrosluvun noustessa takaisin työskentelytasolle.

Kuormainsyöttövarustus

Kuormainsyöttövarustus

HJ252 GTC ja HJ262 GTC hakkureissa on oma hydrauliikka, kuten GT mallissakin. Muutoksina käsisyöttömalleihin ovat vahva kuormainsyöttösuppilo ja elektroninen hallinta Wizard C+ ohjaimella.

Ohjaimen ja polkimien avulla voidaan käyttää syöttölaitetta traktorista käsin ja samalla ohjata puhallustorven kääntöä tai lippaa.

No-Stress kierrosvahti kuuluu vakiovarusteisiin.