Krone EasyCut F 320 M etuniittokone
Tuotekoodi: BKECF320M

Krone EasyCut F 320 M etuniittokone

Tuotekoodi: BKECF320M

Tuotekuvaus

EasyCut F320M
Kronen uuden sukupolven vedettävä etuniittokone EasyCut F320M soveltuu erinomaisesti myös erittäin epätasaisille pelloille. Niittokone on erittäin ketterä ja siinä reilut liikevarat niin ylös- kuin taaksepäin. Tämän ansiosta kone soveltuu hyvin tasaisille sekä mäkisille maastoille. Suuren pystyliikevaran ansiosta koneen osuessa esteeseen se kääntyy taaksepäin suojaten nurmea ja teräpalkkia ilman, että niittokorkeus muuttuu.

Kronen EasyCut F320 M -etuniittokone on helppo ja nopea asentaa traktorin etunostolaitteeseen. Kiinnitysrunkoon sisältyy yksitoiminen sylinteri, joka nostaa niittokoneen irti maasta, jotta kääntyminen päisteissä on nopeaa ja sujuvaa. Painemittari näyttää kulloisenkin maahan kohdistuvan paineen, jota voidaan säätää hydraulisesti kuljettajan paikalta.

KRONE-teräpalkki
Koteloitu ja täyshitsattu teräpalkki täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset ja toimii luotettavasti ja vuodottomasti vielä monien vuosien raskaan käytön jälkeenkin. Vankkatekoiset, öljykylpyvoidellut lieriöhammaspyörät takaavat hiljaisen ja luotettavan käynnin sekä suuren kuormituskestävyyden. Palkittu SafeCut tarjoaa parhaan mahdollisen suojan niittolautasille. Jos lautaseen kohdistuu ylikuormaa, voima ei kohdistu voimansiirron lieriöhammaspyöriin, vaan akselissa oleva sokka murtuu. Hammasratasakseli jatkaa pyörimistään, vetää kyseessä olevan lautasen ylös ja siirtää sen pois vaaravyöhykkeeltä, viereisten lautasten liikkuma-alueelta. Vaurioituneen sokan vaihtaminen onnistuu vain parissa minuutissa ja niittämine voi jatkua.

Kronen EasyCut F320M -etuniittokoneen etuja
 • Hydraulisesti säädettävä kevennys
 • Erinomainen seuraamiskyky
 • Avarasti avautuvan etusuojuksen ansiosta huolto on helppoa
 • Kevyt kone vähentää etuakselin rasitusta
 • SafeCut - Täydellinen voimansiirron suojaus lisää käyttövarmuutta

 • Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältä!
  Tekniset tiedot
  TuoteKrone ECF320M -etuniittokone
  Työleveys, (m)3,16
  Kuljetusleveys, (m)3,00
  Koneen paino, (kg)695
  Tehontarve, (kw/hv)65/48
  Voimanottoakselin kierroluku, (r/min)1 000