CLAAS ROLLANT 540 RC COMFORT
Tuotekoodi: CLRO540RCCOMF

CLAAS ROLLANT 540 RC COMFORT

Tuotekoodi: CLRO540RCCOMF

Tuotekuvaus

CLAAS tuo luotettavuutta ja mukavuutta paalaamiseen kiinteäkammioisella ROLLANT 540 RC COMFORT pyöröpaalaimellaan. Paalain tuottaa 1,22 x 1,25 m paaleja.

Luotettavuutta ja tehokkuutta à la CLAAS
CLAAS’in uusi kiinteäkammiokonsepti tuo luotettavuutta ja käyttövarmuutta paalaamisen kaikissa olosuhteissa. Suurikokoiset ketjupyörät ja vahvistetut ketjut takaavat lisääntyneen käyttöiän. Aiempaa suurempi kosketuspinta-ala ketjuun vähentää kulumista. Kostean materiaalin paalaus ei toimi ilman tehokkaita, vankkarakenteisia koneen osia. Sen takia 15 telaa on vahvistettu vetävästä päästään 50 millimetriin. Eniten kuormitettujen telojen akselit ovat lisäksi laakeroidut kaksirivisillä, erikoisteräksestä valmistetuilla laakereilla.

ROLLANT 540:n noukinleveys on 2,10 m ja noukkimen kierrosnopeus on 140 r/min varmistaen optimoidun materiaalin siirron. Noukin selviää hyvin leveistäkin karhoista ilman rehun likaantumista. Lyhyt syötön tehostin varmistaa pienten ja epäsäännöllisten karhojen varman syötön roottorille. Tiheään asennetut noukkimen piikit jättävät jälkeensä puhtaan pellon. Suurikokoiset sivulla olevat siirtoruuvit valmistelevat materiaalin paalikammion leveyden mukaan. Tämän seurauksen paalin reunoista muodostuu erityiset lujat, jolloin paaleista tulee helposti pinottavia ja rajua käsittelyä kestäviä.

ROLLANT-paalaimissa on vankkarakenteinen, karkaistusta booriteräksestä valmistettu HD-silppuamisroottori, jonka sormet ovat kierteen muotoon asennetut. Spiraali muotoisen sullojaroottorin avulla saadaan aikaan täydellinen paalin muoto ja suuri paalipaino. Rehu silputaan lyhyeksi 15-teräisen silppuamiskoneiston avulla. COMFORT versiossa haluttu terälukumäärä (0, 7, 8, 15) voidaan kätevästi valita kuljettajan istuimelta. Koneisto on kehitetty suurta läpäisykykyä ajatellen. Terien yksittäissuojaus suojaa teriä vaurioilta, varmistaa tasaisen silpun pituuden ja pidentää terien käyttöikää. Teräpalkki voidaan ohjaamosta hydraulisesti kääntää pois käytöstä. Myös yksittäiset terät on helposti irrotettavissa ja asennettavissa ylhäältä päin kun paaliportti on auki.

CLAAS ROLLANT 540 on varustettu 15 vankkarakenteisella ja vapaasti pyörivällä telalla. Telat puristavat rehun myös kosteissa olosuhteissa kiinteiksi ja muotonsa säilyttäviksi paaleiksi. Heavy Duty telojen vaippamateriaali on 4 mm:n materiaalivahvuudellaan selvästi vahvempi. Se pidentää paalaimen käyttöikää yhä lisää. Telan akseli on erikseen irrotettavissa ja on siten tarvittaessa helppo vaihtaa. Kaikki laakerit ja käyttöakselit on sovitettu vaikeiden korjuuolosuhteiden suuren tehovaatimuksen ja läpäisykyvyn mukaan.

COMFORT
Uusi ROLLANT'in CLAAS COMFORT versio toimii ohjaamoon sijoitetun ISOBUS-hallintayksikön avulla. Ohjaamosta on ajon aikana erinomainen näkyvyys verkkosidontaan. Automaattisen sidonnan aloituksen jälkeen verkko kiertyy paalin ympärille määrätyllä kireydellä. Jotta optimoitu, säästä, verkon laadusta ja määrästä riippuva kireys voidaan saavuttaa, voit puuttua sidontatoimintoon ISOBUS-terminaalin avulla. Ainutlaatuista on paaliportin automaattinen avaus ja sulkeminen. Kun paali on valmiiksi kääritty ja paaliportti avautuu automaattisesti; pöydällä oleva, kääritty paali vierii maahan. Tarvittaessa tämä automaattinen toiminto voidaan myös poistaa käytöstä. Lisäksi voit helposti säätää sidontakierrosten määrää korjattavan materiaalin mukaan suoraan ohjaamosta. COMFORT malli voidaan varustaa halutessa kalvosidonnalla.

Kysy lisää CLAAS ROLLANT pyöröpaalaimista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS ROLLANT 540 RC COMFORT
Paalin halkaisija, (mm)1250
Paalin leveys, (mm)1220
Noukkimen työleveys, mm2100
Videot ja esitteet