Perhosaura Stark Relax TA3400R
Tuotekoodi: STARK12011

Perhosaura Stark Relax TA3400R

Tuotekoodi: STARK12011

Tuotekuvaus

STARK Relax –perhosaura on heittävä Relax-yleisaura, joka soveltuu erinomaisesti taajama-alueiden kevyenliikenteenväylien, tieverkostojen ja piha-alueiden puhtaanapitoon varsinkin paikoissa, joissa on vaara osua lumessa oleviin esteisiin, ja tarvitaan hyviä lumen heitto-ominaisuuksia molemmin puolin auraa. Auraa voidaan käyttää niin traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin.
Tekniset tiedot
TuotePerhosaura Stark Relax TA3400R
Työleveys, mm2530
Korkeus, mm1250
Paino, kg950
Kääntökulma, °+/-38

Aurassa on patentoitu Relax –teränlaukaisujärjestelmä, joka vapauttaa terän taakse, ja jousi palauttaa terän heti takaisin aurausasentoon. Näin Relax-järjestelmä estää auran ja peruskoneen rikkoutumisen sekä parantaa kuljettajan turvallisuutta.

Auran lumen heitto-ominaisuudet ovat erittäin hyvät siiven optimaalisen geometrian ja teräkulman ansiosta. Aura on vakaa työntää jämäkän rakenteensa, hyvän kelluntansa ja optimoidun painonsa ansiosta. Aurassa on pysty- ja vaakakellunta, joka takaa tasaisen aurausjäljen kovassakin nopeudessa. Aurattaessa aura liukuu vakaasti tukijalasten varassa. Myös polanteen muodostus on vähäistä optimaalisen teräkulman ja painopisteensä vuoksi.

Kellunta on järjestetty erillisellä sovitekehikolla, joka on helposti vaihdettavissa toiseen jos käytetään samaa auraa useissa eri koneissa, mikä lisää auran monikäyttöisyyttä.

Auraa käännetään kahdella sylinterillä, aurauskulman ollessa +/- 38°. Törmäysten varalta auran hydrauliikka on suojattu paineenrajoitusventtiilillä.

Terävaihtoehtoja ovat tasa-, verkko- tai hammasterä. Kun risteyksiä on runsaasti, niin lisävarusteena saatavalla lumistopparilla saadaan tehokkaasti laadukasta jälkeä.