Luo Hankkijan asiakasnumero

Tällä toiminnolla luodaan Hankkijan verkkokaupan tunnus sekä Hankkija Oy:n asiakasnumero ja ne liitetään toisiinsa. Verkkokaupan tunnus mahdollistaa sivuston kaikkien palveluiden käytön. Käytössäsi on omat tiedot, josta pääset näkemään ostohistorian, tilaukset, laskut, viljakaupan tiedot, sekä Agriraha- ja Ennakkomaksutilien tapahtumat. Valitse tämä vaihtoehto, jos sinulla ei ole vielä asiakasnumeroa ja/tai laskutustiliä auki Hankkija Oy:ssä.

Jos olet ollut aiemmin laskutusasiakkaana osuuskauppojen Agrimarketeissa tai asioinut Vilomix Finlandin (ent. Hiven) kanssa, niin perustietosi voivat löytyä yhteisestä järjestelmästämme. Voit käyttää järjestelmän tarjoamaa asiakasnumeroa.

Jos sinulla ei ole vielä laskutustiliä, pääset avaamaan sen tunnuksien ja asiakasnumeron avaamisen jälkeen Hae laskutustiliä -painikkeella tai jälkeenpäin Omista tiedoista perustiedot –välilehdeltä. Laskutustilin voivat sähköisesti avata kuluttajat, viljelijät sekä elinkeinonharjoittajat. Osakeyhtiöiden, tilayhtymien ja kuolinpesien tulee suorittaa tilinavaus Hankkija Oy:n myymälässä. Kun sinulla on laskutustili, niin pääset tilaamaan myös laskutusmyyntituotteita kuten polttoöljyä.

Hankkija Oy:n asiakkaana pääset myös käyttämään veloituksetta Hankkijan Täsmäsäätä. Tämä palvelu löytyy myös Omat tiedot -osiosta.

 

Viimeksi katsomani tuotteet