Palautusohjeet

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin. Tarkista aina tuotteet ja että toimitus vastaa tilausta. Tuotteilla on lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus katsotaan alkavan siitä päivästä kun tuote on vastaanotettu.

Palauttaaksesi tuotteet, sinun tulee tehdä palautusilmoitus, suosittelemme käyttämään sähköistä palautusilmoitustamme osoitteessa www.hankkija.fi/palautusilmoitus. Tämä nopeuttaa palautusten käsittelyä. Toivomme, että kerrot aina palautuksen syyn, jotta voimme kehittää palveluamme sekä tuotteitamme.

Palautusoikeutta ei ole räätälöidyillä tilauksilla esim. polttoöljy, pelletit, irtorehut, asiakasta varten muokatut tuotteet. Täyden kauppasumman palauttamiseksi tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan. Jos tuotteissa näkyy merkkejä käytöstä tai vahingoista tai niitä ei ole kokonaisuudessaan palautettu, pidätämme oikeuden asianmukaiseen korvaukseen.

Palautamme rahat toimituskuluineen, kun palautus tehdään tämän ohjeen mukaan. Tuotteita voi palauttaa Postin tai Matkahuollon palvelupisteisiin asiakaspalautuksena tai Hankkijan myymälöihin. Postin palvelupisteisiin voi palauttaa korkeintaan 35 kg lähetyksiä ja Matkahuollon 30/55 kg lähetyksiä. Muissa tapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kaikissa tapauksissa suosittelemme palautusilmoituksen tekemistä etukäteen.

Huomaathan, että muulla tavalla palautettuna emme vastaa palautuksesta aiheutuneista kustannuksista. Rahat palautetaan samalla maksutavalla, jota ostaessa käytettiin. Palautamme rahat viipymättä vastaanotettuamme palautuksen tai 14 vrk:n sisällä peruuttamisilmoituksesta, mikäli olemme saaneet näytön palautuksesta.
Noutamatta jätetyistä toimituksista, joista ei ole tehty palautusilmoitusta, perimme 20 €:n käsittelymaksun.

Reklamaatiotapauksissa, jos olet vastaanottanut väärän, viallisen tai rikkinäisen tuotteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@hankkija.fi tai 010 402 7099.Palautusosoite:

Hankkijan verkkokauppa

Peltokuumolantie 4

05800 Hyvinkää

Postin palautustunnus: 645980

Matkahuollon palautustunnus: 9528901