Perhemansikka 3L
Tuotekoodi: TA552751001 EAN: 6417189751014

Perhemansikka 3L

Tuotekoodi: TA552751001 EAN: 6417189751014

Tuotekuvaus

Perhemansikka on kolme lajiketta, 'Honeoye', 'Jonsok' ja 'Polka'  istutettuna kolmen litran astiaan. Eri lajikkeet takaavat pitkän kukinnan ja satokauden. Perhemansikka sopii hyvin pieneen pihaan tai vaikka tupaantuliaislahjaksi.

Mansikka tarvitsee aurinkoisen ja suojaisan kasvupaikan. Kasvualustan tulisi olla noin 30 cm paksuinen, lannoitettu ja kalkittu multakerros. Taimet kannattaa istuttaa loivaan, sopivalla katteella katettuun kohopenkkiin. Mansikan oikea istutussyvyys on tärkeää, sillä kasvupiste ei saa peittyä, eikä juuristo jäädä liian pintaan. Lehtiruusukkeen tulisi olla maanpinnan tasolla.

Istutuksen jälkeen mansikan taimia kastellaan, säästä riippuen, mieluummin harvemmin, mutta runsaasti kerralla. Pienten pensaiden kasvua voi edistää poistamalla kukkanuput ja rönsyt ensimmäisenä kesänä. Vanhempia, satoa tuottavia taimia tulisi harventaa ja kastella tarpeen mukaan.

Mansikkaa lannoitetaan hyvin niukasti. Ensimmäisinä vuosina taimille riittää syyslannoitus typettömällä pk-lannoitteella. Satoa tuottavia pensaita voi myöhemmin lannoittaa erityisesti marjakasveille tarkoitetuilla lannoitteilla. Liiallinen typpilannoitus huonontaa satoa ja marjojen laatua, ja voi altistaa reheväkasvuisen pensaan sienitaudeille.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuotePerhemansikka 3L
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmämansikka
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiFragaria x ananassa, 3 lajiketta
Käyttötarkoitushyöty
Istutustiheys3kpl/m