Biolan Luonnonlannoite 25 l
Tuotekoodi: BI53545300 EAN: 6411960054530
Avainlippu logo

Biolan Luonnonlannoite 25 l

Tuotekoodi: BI53545300 EAN: 6411960054530

Tuotekuvaus

Luonnonmukaista kasvuvoimaa Biolan Luonnonlannoitteella!
Biolan Luonnonlannoite on hygienisoidusta kananlannasta kuivaamalla valmistettu rakeinen luomulannoite. Lannoitteeseen on lisätty kasvien stressinsietokykyä ja terveyttä edistävää merileväjauhetta. Luonnonlannoite sisältää kaikki kasvien tarvitsemat pää- ja hivenravinteet luonnollisessa muodossa. Orgaaniset aineet lisäävät maan humuspitoisuutta ja edistävät pieneliötoimintaa. Luonnonlannoite soveltuu kaikille puutarhan kasveille ja on turvallinen käyttää myös raakana syötävien lehtivihannesten ja juuresten lannoittamiseen. Rakeinen murulannoite on helppo levittää ja liukenee nopeasti kasvien saataville.

Käyttö on helppoa:
 • Luonnonlannoitetta voi käyttää peruslannoitukseen uusille istutuksille ja perustettavalle nurmikolle, sekä maalle joka kaipaa luonnonmukaista lannoitetta esimerkiksi pieneliötoiminnan vahvistamiseksi.
 • Kevätlannoitus hajakylvönä ennen maan muokkaamista.
 • Koristepensaille ja perennoille levitetyt rakeet on hyvä peittää ohuella multakerroksella, lannoitteen levittämisen jälkeen.
 • Nurmikolle keväällä lumen sulamisen jälkeen. Kastelu heti lannoittamisen jälkeen edistää lannoitteen liukenemista ja peittää kanankakan hajua.
 • Suuremmille hedelmä- ja koristepuille lannoitteen voi antaa niin sanottuna syvälannoituksena, jossa puun ympärille tehdään rautakangella noin 30 cm syvyisiä reikiä, joihin lannoiterakeet laitetaan.
 • Runsaasti ravinteita tarvitseville kasveille, kuten ruusuille, kaalikasveille ja tomaatille annetaan lisälannoitus kesä-heinäkuussa.
 • Kesäkukille voi tehdä pitkäkestoisen varastolannoituksen lisäämällä taimien väliin kuoppaan noin 2 dl luonnonlannoitetta. Varastolannoituksesta riittä ravinteita koko kesäksi.

  Raaka-aineet:
  Kompostoitu broilerinlanta
  Merilevä
  NPK 4-1-3

  Soveltuu luomuviljelyyn.

  Lannoitteiden annostelutaulukko, Biolan (290 KB, pdf)

Tuotepakkaus:

mitat: 38,0 cm (l) x 13,0 cm (k) x 60,0 cm (p)

paino: 17,00 kg

Valmistusmaa: SUOMI