Varasto Lillevilla Mansikka
Tuotekoodi: LU042687 EAN: 6418635042687

Varasto Lillevilla Mansikka

Tuotekoodi: LU042687 EAN: 6418635042687

Tuotekuvaus

Pihavarasto Lillevilla Mansikka 291 - pieni varasto isoon tai pieneen pihaan. Melkein kuusi neliömetriä varastotilaa nielee yllättävän paljon tavaraa. Leveästä pariovesta tavarat on helppo kantaa sisälle. Tämä pihavarasto sopii myös puuvarastoksi, kunhan vaan huolehditaan hyvästä tuuletuksesta ja pohjan riittävästä kantavuudesta.

- Leveys 2100 mm
- Syvyys 2500 mm
- Pohjan-ala 5,25 m2
- Seinävahvuus 28 mm
- Harjakorkeus 2320 mm
- Sivuseinäkorkeus 1960 mm
- Katon ala 7,9 m2
- Ovi 1496 x 1750 mm

Toimituksen sisältö:
Tuotepakettiin kuuluu hirsien, parioven sekä lattia- ja kattolautojen lisäksi helat, naulat ja ruuvit. Katemateriaali ei sisälly toimitukseen. Tiilikatetta emme suosittele katemateriaaliksi. Katemateriaali on asennettava heti rakennuksen pystytyksen jälkeen. Mökin osat on tehtaalla valmiiksi työstetty koneellisesti. Kyse on kuitenkin rakentamisesta, joten varaa pystytykseen yleisimmät työkalut, kuten mittanauha, vesivaaka, vasara, saha, ruuvinväännin ja pora.

Pintakäsittely:
Rakennuksen pintakäsittely on tehtävä viipymättä heti rakennuksen pystytyksen jälkeen sään ja olosuhteiden niin salliessa. Pintakäsittelyyn on käytettävä hirsipinnoille tarkoitettuja hengittäviä pintakäsittelyaineita. Hengittämättömän muovikalvon muodostavaa maalia ei saa käyttää.

Tuotepakkaus:

mitat: 115,0 cm (l) x 60,0 cm (k) x 300,0 cm (p)

paino: 440,00 kg

Valmistusmaa: SUOMI

Tärkeää tietoa kuljetuksesta!

Toimitusosoitteen on sijaittava kiinteän tieyhteyden päässä sekä sinne tulee olla esteetön pääsy. Toimitusosoitteen tulee kestää raskaan kaluston paino (n. 20t) ja sinne tulee päästä isolla kuorma-autolla.Toimitustapana kaikilla tuotteillamme on rekkapurku rahdinkuljettajan trukilla. Rahdinkuljettaja soittaa asiakkaalle ennen toimitusta. Toimitusta ei tarvitse olla vastaanottamassa, riittää että merkitsee purkupaikan selkeästi. Rahdin kuljettajalla on oikeus keskeyttää tai peruuttaa toimitus, jos tien kunto ei vastaa kuljetuskaluston vaatimia edellytyksiä esimerkiksi kelirikon tai liiallisen puuston vuoksi, jolloin rahdinkuljettaja purkaa tuotteen siihen kohtaan mihin mahdollista tai asiakkaan osoittamaan toiseen paikkaan lähialueella.

Mahdollisesta siirrosta purkupaikasta toimitusosoitteeseen ja siitä aiheutuvista kustannuksista vastaa asiakas. Voit myös tilata tuotteelle erillistoimituksen esimerkiksi pienemmällä kuljetuskalustolla. Näistä on sovittava ennen tilausta. Hinta erilliskuljetukselle alk. 350 €.

Tuote voidaan palauttaa asiakkaan omalla kustannuksella. Rahtia ei palauteta. Tuotetta palautettaessa ota aina ensin yhteyttä myyjään ohjeiden saamiseksi. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia myyntikuntoisia tuotteita. Kauppahinta palautetaan asiakkaalle 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun palautus on saapunut myyjälle ja myyjä on tarkastanut tuotteen kunnon.