Pihakeinu katoksella
Tuotekoodi: MIPKH EAN: 6417822064419
Avainlippu logo

Pihakeinu katoksella

Tuotekoodi: MIPKH EAN: 6417822064419

Tuotekuvaus

Perinteinen pihakeinu mustalla katoksella. Tämä laadukas pihakeinu on valmistettu suomalaisesta tiheäsyisestä männystä. Keinun puuosat on pintakäsitelty vesiohenteisella, eliöille vaarattomilla kuullotteilla, ja se on tarvittaessa päälle maalattavissa sekä vesiohenteisilla että öljypohjaisilla kalustemaaleilla.

Pihakeinua on syytä hoitaa pitkän käyttöiän saavuttamiseksi mm. pesemällä sitä miedoilla pesuaineilla lian välttämiseksi. Muistathan myös, että kesän korkeat lämpötilat saattavat aiheuttaa tuotteessa pihkan sulamista ja valumista. Kuivuneen pihkan voi kaapia varovasti maalipintaa vaurioittamalla.

Mitat: 215 x 160 x 131cm. Kantavuus n. 200 kg.

Keinun asennusohjeet (388 KB, pdf)
Keinun hoito-ohjeet (128 KB, pdf)

Pihakeinun kokoamiseen tarvitaan: 2 asentajaa, akkuporakone, Torx25- ja Torx30-kärki, Jakoavain/13 mm kiintoavain.

Tuotepakkaus:

mitat: 82,0 cm (l) x 30,0 cm (k) x 172,0 cm (p)

paino: 46,00 kg

Pihakeinun kokoamiseen tarvitaan : 2 Asentajaa, Akkuporakone, Torx25 ja
Torx30 kärki, Jakoavain / 13mm kiintoavain.

-Suosittelemme ruskeiden ja harmaiden tuotteiden käsittelyä puuöljyllä tai vastaavalla suoja-aineella ennen käyttöönottoa.
-Tämä pihakeinu on valmistettu suomalaisesta, tiheäsyisestä männystä. Keinun osat on kiinnitetty toisiinsa ruuvein. Valmistustapa on laadukas ja tuo keinulle pitkän iän.
-Pihakeinu on pintakäsitelty vesiohenteisilla, eliöille vaarattomilla kuullotteilla.
-Pihakeinu on tarvittaessa päälle maalattavissa sekä vesiohenteisilla, että öljypohjaisilla kalusteille soveltuvilla maaleilla.
-Pihakeinua on syytä hoitaa. Keinu tulee pestä miedoilla pesuaineilla, joilla vältetään lian kertyminen kalusteeseen.
-Valkoiseksi maalatun puutarhakalusteen oksankohdissa saattaa esiintyä kellertäviä/ruskehtavia oksanlaikkuja. Auringonvalo haalentaa ajan myötä laikut. Päälle maalaa tuote tarvittaessa kalusteille soveltuvilla maaleilla.
-Kesän korkeat lämpötilat saattavat aiheuttaa tuotteessa pihkan sulamista ja valumista. Kaavi kuiva pihka varovasti tuotteesta terällä maalipintaa vaurioittamatta.
-Keinu on valmistettu yksityiseen kotikäyttöön. Kalusteen käyttötarkoitus on istuminen ja makaaminen.
-Kokoa keinu ohjeiden mukaan. Pyydä kokoamiseen mukaan kalusteita koonnut, riittävän ammattitaidon omaava henkilö.
-Kokoamisessa kannattaa kiinnittää pultit ja mutterit ensin löyhästi liitoskohtiin. Kun keinu on saanut muotonsa; kiristä ruuvit ja mutterit kiinni. Puun luonteenomaisen elämisen vuoksi kannattaa keinun pultti- ja ruuviliitokset tarkistaa ja kiristää säännöllisin väliajoin.