Primo Acid 25 kg
Tuotekoodi: DEN4710 EAN: 6417679047108

Primo Acid 25 kg

Tuotekoodi: DEN4710 EAN: 6417679047108

Objekt beskrivning

Primo Acid är en vassleproteinbaserad drickfoder till kalvar. Primo Acid är av hög teknisk kvalité, säkert och lätt försyrad drickfoder. Den lämpar sig både till kvigkalvar och till kalvuppfödningsgrupper genast efter råmjölkperioden.

Fördelar och nyttor

ETT SÄKERT VAL TILL OLIKA SÄTT ATT GE DRICKFODER

 • Lämpar sig till automat, ämbar och utfodring med syrad dricka
 • Kvalitén hålls jämnast utan stark blandning
 • FÖRBÄTTRAR KALVARNAS TILLVÄXT

 • Passliga energi- och proteinbalansen och varsam bearbetningen av råvarorna säkrar bra tillväxtresultat under mjölkperioden
 • Vasslebaserade drickfodret främjar foderintaget av torrfoder och kalvens utveckling till en idisslare
 • Innehåller patenterade Progres och Progut för att förbättra kalvarnas tillväxt och tarmhälsa
 • INNEHÅLLER INTE SOJA

  Tuotepakkaus:

  paino: 25,00 kg

  Egenskaper

  ProduktPrimo Acid 25 kg
  Formjauhe
  Pallstorlek750 kg / 30 säkkiä
  Djurgruppervasikat
  Innehållamm. herajauhe, Progres®, Progut®, maitohappobakteerit
  Planerat att främjasuolistoterveys, vastustuskyvyn tuki
  Råprotein, % ts21,5
  Råfett, %17,5

  Bruksanvisning

  Nappämbar:

  Tillägg en liter vatten i ämbaret och blanda med 250 g Primo-drickpulver. Fyll ämbaret så, att det blir 2 liter färdig dryck. Dryckens temperatur ska vara cirka 40 grader. Utfodra kalven med näringen 2-4 gånger per dag.

  Utfodring med automat:

  Kalibrera automaten så att den blandar 140 g Primo-pulver + 1 liter 42 gradigt vatten.

  Utfodring med syrad dricka:

  1. Fyll i behållaren 100 liter 40-45 grader varmt vatten

  2. Tillsätt under ständig omrörning 25 kg Primo-pulver (1 säck) i vattnet.

  3. Tillsätt resten av vattnet svalt så att blandningens sluttemperatur är 17-25 C och vattenmängden är 200 liter.

  4. Blanda vid behov tills pulvret har löst sig helt i vätskan.

  5. Späd ut ett godkänt ensileringsmedel (t.ex. AIV 2 Plus) i förhållandet 1 del syra och 9 delar vatten.

  6. Tillsätt 2 liter av den tioprocentiga blandningen i 200 liter färdigt dricka.

  7. Drycken bibehåller bra sin jämna konsistens. Det räcker att röra om den ca en gång i timmen.

  Progut - tehoa vastustuskykyyn ja kasvuun

  Progut® on patentoitu hiivavalmiste. Sen teho perustuu hiivan uniikkiin prosessointiin, jossa hiivasolun aktiiviset aineet vapautetaan vasikan käyttöön. Progut nopeuttaa tutkitusti vastasyntyneiden eläinten vasta-ainetuotannon käynnistymistä tautitilanteissa, mikä lyhentää sairauksien kestoa. Vastaainetuotannon nopeampi käynnistyminen on todettu mm. vasikoille tehdyissä rokotuskokeissa. Progut myös sitoo tehokkaasti suolistossa E.colia ja siten vähentää ripuleja.

  Soulin yliopistossa tehdyssä vasikkakokeessa kontrolliryhmän vasikoiden oman vasta-ainetuotannon käynnistyminen on normaalilla tasolla. Progut® -koeryhmässä vasikoiden oma puolustusreaktio on selkeästi nopeampi ja voimakkaampi.

  Progres - Nopeuttaa vasikoiden kasvua

  Hankkijan pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt Progres- mäntyöljyvalmiste tukee vasikoiden kasvua, hyvinvointia ja terveyttä. Progres on peräisin suomalaisesta luonnosta. Sen teho perustuu männyn pihkan resiinihappoihin, havupuiden luontaiseen keinoon suojautua bakteereilta. Pihkan voima on tunnettu Suomessa jo vuosisatoja tehokeinona tulehtuneiden haavojen hoidossa.

  Progresia syöneet vasikat kasvat tutkitusti nopeammin ja paremmalla rehuhyötysuhteella. Hollannissa tehdyn Progres® -juomarehukokeen kontrolliryhmä sai juomarehun joukossa kasviuutetta, joka on tunnettu tehokkuudestaan kasvunlisääjänä. Progres®-juomarehua saaneet kasvoivat selkeästi kontrolliryhmää nopeammin. Progres® eheyttää suoliston pintaa ja muuttaa suoliston mikrobistoa vasikalle edulliseen suuntaan. Parempi suolistoterveys vähentää sairastuvuutta ja parantaa rehuhyötysuhdetta ja kasvua.

  Panostus raaka-aineiden laatuun

  Primo -juomarehut ovat tunnettuja niiden tuotelaadusta. Tuotteissa vaalitaan tutkittuja laadukkaita raaka-aineita, jotka takaavat erinomaisen tasaisuuden, liukenevuuden ja maistuvuuden. Primo -juomarehut mahdollistavat nuorille märehtijöille parhaan mahdollisen alun elämään. Optimaalinen kasvu ja toimiva pötsi ilman vieroituksen jälkeistä kasvun notkahdusta mahdollistavat korkean elinikäistuotoksen tai teuraspainon. Primo -juomarehuissa käytetään vain parhaita, elintarvikekelpoisia, raaka-aineita, jotta voimme varmistaa vasikoidesi parhaan mahdollisen kasvuvasteen ja terveyden.

  Jokainen raaka-aine-erä tutkitaan kemiallisesti ja myös liukoisuudeltaan ennen raaka-aineiden hyväksyntää tehtaalle. Valmistusprosessissa rasva pilkotaan tasaisen pieniin partikkeleihin, jotka päällystetään ja suojataan valkuaisvaipalla. Valmistusprosessi takaa Primo-juomarehujen hyvän liukenevuuden, korkean teknisen toimivuuden ja erinomaisen sulavuuden vasikan elimistössä.

  Tutustu Progres® ja Progut® -innovaatioiden tutkittuihin hyötyihin