Miksi Primo-juomarehut? – Katso TOP 3 -syyt!

Primo-juomarehut sisältävät patentoituja Progres® ja Progut® -rehuaineita, joiden hyödyt on tieteellisesti todennettu.

1. Primo -juomarehujen valmistuksessa panostetaan lopputuotteen toimivuuteen ja tasalaatuisuuteen

Jokainen raaka-aine-erä tutkitaan kemiallisesti ja myös liukoisuudeltaan ennen raaka-aineiden hyväksyntää tehtaalle. Valmistusprosessissa rasva pilkotaan tasaisen pieniin partikkeleihin, jotka päällystetään ja suojataan valkuaisvaipalla. Valmistusprosessi takaa Primo-juomarehujen hyvän liukenevuuden, korkean teknisen toimivuuden ja erinomaisen sulavuuden vasikan elimistössä.

2. Primo-juomarehut sisältävät patentoitua Progres®-rehuainetta, jonka hyödyt on tieteellisesti todennettu

Vasikat kasvat tutkitusti nopeammin ja paremmalla rehuhyötysuhteella. Hollannissa tehdyn Progres® -juomarehukokeen kontrolliryhmä sai juomarehun joukossa kasviuutetta, joka on tunnettu tehokkuudestaan kasvunlisääjänä. Progres®-juomarehua saaneet kasvoivat selkeästi kontrolliryhmää nopeammin. Progres® eheyttää suoliston pintaa ja muuttaa suoliston mikrobistoa vasikalle edulliseen suuntaan. Parempi suolistoterveys vähentää sairastuvuutta ja parantaa rehuhyötysuhdetta ja kasvua.

Juomarehuun lisätty Progres® paransi vasikoiden bruttokasvua ja kasvunopeutta (0–182 päivää).

3. Primo-juomarehut sisältävät patentoitua Progut®-rehuainetta, jonka hyödyt on tieteellisesti todennettu

Vasikoiden puolustusjärjestelmä pystyy vastaamaan taudinaiheuttajaan nopeammin. Soulin yliopistossa tehdyssä vasikkakokeessa kontrolliryhmän vasikoiden oman vasta-ainetuotannon käynnistyminen on normaalilla tasolla. Progut® -koeryhmässä vasikoiden oma puolustusreaktio on selkeästi nopeampi ja voimakkaampi. Primo-juomarehujen sisältämä Progut® parantaa vasikan kykyä puolustautua taudinaiheuttajia vastaan.

Progut®-rehu lisää veren vasta-ainepitoisuutta (Soulin yliopisto, 2009).

Ota yhteyttä

Hankkijan ruokinta-asiantuntijat ovat alan parhaita nautojen ruokinnan osaajia. Ruokinnan suunnittelua toteutetaan karjatiloilla tarkasti eri tuotosvaiheiden eläinten ruokinnalliset tarpeet täyttäen ja yliruokintaa välttäen. Jätä yhteydenottopyyntö tai katso alueesi ruokinta-asiantuntija:

Nautojen ruokinta-asiantuntijoiden yhteystiedot