Jämpti Eco koiran tarhapaketti
Tuotekoodi: VIPS50142

Jämpti Eco koiran tarhapaketti

Tuotekoodi: VIPS50142

Tuotekuvaus

Valmiit tarhapaketit Jämpti ECO Kuumasinkityistä tarhaelementeistä. Tähän pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja 7 kappaletta peruselementtejä, sekä kokoamiseen kaksi pulttia / elementti.


Toimiva ja taloudellinen


Konstailematon Jämpti ECO -koiratarha koostuu kestäviksi kuumasinkityistä teräsverkkoelementeistä. Kuumasinkitys suojaa tarhaa tehokkaasti ruostumiselta ja saa tarhan kestämään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.


Laaja valikoima valmiita paketteja


ECO-koiratarhapaketit koostuvat yhdestä ovi- ja valitusta määrästä peruselementtejä. Lisäelementtejä on saatavana myös erikseen. Elementtien kehys on vahvaa 25 x 25 cm neliöteräsputkea ja verkko 3,8 mm paksua teräslankaa. Verkon jokainen lanka on hitsattu kiinni kehikkoon ja toisiin lankoihin. Kokonaisuus on erittäin tukeva ja kestävä. Tarhan nurkat muodostavat 90° kulman, mikä mahdollistaa neliskanttisen tai suorakaiteen muotoisen aitauksen rakentamisen. Jokaisen elementin kanssa toimitetaan 2 pulttia, joille on valmiit läpiviennit elementtjen kehysputkessa.


Ovielementin ovi aukeaa sisäänpäin. Kääntösalpalukollinen ovi voidaan sulkea tarhan molemmilta puolilta, ovi voidaan tarvittaessa lukita riippulukolla. Oven ulkopuolella on nurkissa stopparit, jotka vaimentavat oveen kohdistuvaa painetta koiran hyppiessä ovea vasten.


Tekniset tiedot:


- Peruselementti: Leveys 150 x korkeus 175 cm

- Ovielementti: Leveys 150 x korkeus 175 cm

- Oven alla oleva kynnys: 25 cm

- Neliöputki: 25 x 25 mm mm

- Neliöputken materiaalivahvuus: 1 mm

- Verkon materiaalivahvuus: 3,8 mm

- Verkon silmäkoko: 50 x 100 mm


Takuu

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti Lämpöeristetty koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Jämpti-takuukortti (320 KB, pdf)