Jämpti Maxi koiran tarhapaketti
Tuotekoodi: VIPSTP5019917

Jämpti Maxi koiran tarhapaketti

Tuotekoodi: VIPSTP5019917

Tuotekuvaus

Valmiit koiratarhapaketit Jämpti MAXI Kuumasinkityistä kalterielementeistä. Tähän pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja 7 kappaletta peruselementtejä, sekä kaksi pulttia / elementti.


Tarhan korkeampi koko sopii erityisen hyvin alueille, joilla on paljon lunta talvella. Lumipohjan noustessa tarhan seinäkorkeus pysyy vielä pitkään riittävänä. Korkeammasta tarhasta karkaaminen on vaikeaa ja toisaalta tarhan ulkopuolella liikkuvien petojen on vaikea päästä tarhaan.


Kuumasinkitty kalteritarha on kestävä ja kovaan käyttöön tarkoitettu. Kiipeilyn estämiseksi elementin seinämä koostuu kaltereista verkon sijaan. Kalteritarhaa voidaan siis suositella erityisesti kiipeilyyn taipuvaisille koirille. Kalteri vähentää myös riskiä jäädä hampaista tai tassusta kiinni tarhan seinään. Tarhan nurkat asennetaan 90° kulmaan, joka mahdollistaa neliskanttisen tai suorakaiteen muotoisen tarhan rakentamisen. Ovielementin ovi aukeaa tarhan sisään päin, kääntösalpalukko on suljettavissa tarhan sisä- ja ulkopuolelta. Oviaukon ylä- ja alakulmissa on tukevat stopparit lieventämässä oveen kohdistuvaa painetta koiran hyppiessä ovea vasten.


Jämpti Kuumasinkitty Kalteritarha on erittäin yksinkertainen ja nopea pystyttää. Elementit liitetään toisiinsa pulteilla (reijät ovat valmiina elementtien neliökehysputkessa). Tarhaan on saatavana erikseen lisää perus- ja ovielementtejä.


Lisävarusteet

Jämpti Kuumasinkittyihin kalteritarhoihin on saatavilla erilaisia lisävarusteita.


Tekniset tiedot:

- Peruselementti: Leveys 200 x korkeus 220 cm

- Ovielementti: Leveys 200 x korkeus 220 cm

- Oviaukon koko: 69 x 192 cm

- Oven koko: 60 x 187 cm

- Oven alla oleva kynnys: 25 cm

- Elementin kehä: 25 x 25 mm putkea

- Kalterit: Vahvuus 1,6 cm, kalterien väli 8,1 cm (ovessa kalterien väli n. 9 cm) - 99,5 cm:n korkeudella on poikkipuu, joka on n. 8 mm vahva metallitanko.


Takuu

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti Lämpöeristetty koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Jämpti-takuukortti (320 KB, pdf)