Talipallot ja -tangot

Valikoimastamme löydät laadukkaat talipallot ja -tangot, jotka ovat täydellisiä ulkolintujen talviruokintaan. Luo pihaasi lintuja houkutteleva ruokintapaikka.

Valmistaudu lintujen talviruokintaan ostamalla siemenseoksia, talipalloja ja puhdistamalla ruokintapaikat. Ruokinta on hyvä aloittaa talven tultua, jolloin muuttolinnut ovat lähteneet, ettei ruokinta houkuttele niitä jäämään tänne talveksi.

Lue lisää lintujen ruokinnasta!

Talviherkut ulkolinnuille – tutustu Hankkijan talipallojen ja -tankojen valikoimaan

Hankkija tarjoaa laadukkaat talipallot ja talitangot, jotka ovat täydellisiä ulkolintujen talviruokintaan. Luo herkullinen ruokapaikka pihaasi ja nauti lintujen katselusta.
Suositut talipallot ja -tangot ovat energiarikkaita ja helppokäyttöisiä herkkuja, jotka ovat täydellinen ravinnonlähde talvisin ulkolinnuille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi talipallot ovat hyviä ulkolintujen ruokinnassa?
Talipallot ovat täynnä energiaa, ja ne tarjoavat lintujen erityisesti talven kylmimpinä kuukausina tarvitsemia ravinteita.

Voinko valmistaa talipallot itse?
Kyllä, voit valmistaa talipallot kotona käyttämällä talirouhetta, siemeniä ja muita lintujen suosimia aineksia. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että käytät ulkolinnuille turvallisia ainesosia.

Tutustu Hankkijan laadukkaisiin talipalloihin ja talitankoihin, ja tarjoa pihasi linnuille herkullisia talvihetkiä. Valitse laatu, kun haluat ilahduttaa pihasi siivekkäitä ystäviä!