Lintulaudat ja ruokinta-automaatit

Lintulauta tai siementen ruokinta-automaatti on hyvä ripustaa ylemmäs esimerkiksi oksaan, kuitenkin niin että lintulautaa pääsee vaivatta täyttämään.

Jos ruokintapaikalla käy kova vilske, ruokaa voi tarjota useammasta automaatista, jotta lintujen energia ei hupenisi nahisteluun ruuasta ja samalla saadaan lisättyä lajistoa pihapiirissä.

Lintulaudat ja ruokinta- automaatit

Hankkija tarjoaa laadukkaat lintulaudat ja ruokinta-automaatit, jotka mahdollistavat pihasi muuttumisen lintujen suosikki paikaksi. Tutustu valikoimaamme ja luo houkutteleva ympäristö ulkolinnuille. Tarjoamme laajan valikoiman eri tyylisiä ja kokoisia lintulautoja sekä ruokinta-automaatteja, jotka sopivat erilaisiin pihoihin.

Lintulaudat ja ruokinta-automaatit
1. Perinteinen puinen lintulauta: Ajaton ja kestävä vaihtoehto, joka tarjoaa tilaa monille linnuille.
2. Verkolliset siemenautomaatit: Suojaa ruokaa suurilta linnuilta, antaen pienemmille mahdollisuuden nauttia ruoasta rauhassa.
3. Ruokinta-automaatit: Tarjoavat useita ruokatasoja ja houkuttelevat eri lintulajeja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä ruokaa tulisi käyttää lintulaudassa?
Yleisimmin käytettyjä ovat auringonkukansiemenet, maapähkinät, erilaiset siemensekoitukset sekä viljat.

Miten pidän lintulaudan puhtaana?
Pidä lintulauta puhtaana harjaamalla se säännöllisesti ja puhdistamalla se miedolla pesuaineella. Näin estät taudinaiheuttajien leviämisen.

Kuinka voin suojata ruokaa suurilta linnuilta?
Valitse verkollinen siemenlauta, joka rajoittaa suurten lintujen pääsyä ruoan ääreen ja antaa pienemmille linnuille mahdollisuuden syödä rauhassa.

Luo ulkolinnuille ystävällinen piha valitsemalla Hankkijan laadukkaat lintulaudat ja ruokinta-automaatit. Nauti linnunlaulusta ja tue paikallista lintukantaa tarjoamalla niille ravitsevaa ruokaa!