Primo Acid 25 kg
Tuotekoodi: DEN4710 EAN: 6417679047108

Primo Acid 25 kg

Tuotekoodi: DEN4710 EAN: 6417679047108
Vaihtoehtoiset tuotteet

Tuotekuvaus

Primo Acid on heravalkuaispohjainen juomarehu vasikoille. Primo Acid on teknisesti korkealaatuinen ja miedosti esihapotettu turvallinen juomarehu. Se sopii niin hiehovasikoille kuin vasikkakasvattamoihinkin heti ternimaitojuottokauden jälkeen.

VARMA VALINTA ERI JUOTTOTAPOIHIN

 • Sopii automaatti-, sanko- ja hapanjuottoon
 • Säilyy tasalaatuisena juomana parhaiten ilman voimakasta sekoitusta
 • PARANTAA VASIKOIDEN KASVUA

  • Sopiva energia- ja valkuaissuhde sekä hellävarainen raaka-aineiden prosessointi varmistavat hyvät kasvutulokset juottokaudella
  • Herapohjaisena juomarehuna edistää kuivarehun syöntiä ja märehtijäksi kehittymistä
  • Sisältää Hankkijan kehittämät ja patentoimat Progres® ja Progut® -tehoaineet
   • Progres on kotimainen mäntyöljyvalmiste, jonka sisältämien resiinihappojen on tutkimuksissa havaittu tukevan eläinten suolistoterveyttä, parantavan ravintoaineiden imeytymistä, kasvua ja rehuhyötysuhdetta.
   • Progut on erittäin tehokas patentoidulla hydrolyysikäsittelyllä valmistettu hiivavalmiste. Tutkimuksissa Progut on nopeuttanut märehtijäksi kehittymistä, lisännyt vasikoiden kuivarehun syöntiä ja nopeuttanut kasvua.
  EI SISÄLLÄ SOIJAA

  Tuotepakkaus:

  paino: 25,00 kg

  Ominaisuudet
  TuotePrimo Acid 25 kg
  Olomuotojauhe
  Lavakoko750 kg / 30 säkkiä
  Eläinryhmätvasikat
  Sisältäämm. herajauhe, Progres®, Progut®, maitohappobakteerit
  Suunniteltu edistämäänsuolistoterveys, vastustuskyvyn tuki
  Raakavalkuainen, %21,5
  Raakarasva, %17,5
  Käyttöohje
  Tuttisankojuotto:

  Lisää sankoon litra vettä ja sekoita siihen 250 g Primo-juomajauhetta. Täytä sanko vedellä niin, että valmista juomaa tulee 2 litraa. Juoman lämpötilan tulee olla n. 40 asteista. Juota vasikka 2-4 kertaa päivässä.

  Juoma-automaattijuotto:

  Kalibroi automaatti niin, että se sekoittaa 140 g Primo-juomajauhetta + 1 litran 42 asteista vettä.

  Hapanjuotto:

  1. Laita säiliöön 100 litraa 40-45 asteista vettä
  2. Lisää kokoajan sekoittaen 25 kg Primo-juomajauhetta (1 säkki) veteen
  3. Lisää loppu vesimäärä viileänä 200 litran tilavuuteen asti ja niin että juoman lämpötila on 17-25 astetta
  4. Sekoita tarvittaessa kunnes jauhe on täysin liuennut
  5. Laimenna hyväksytty säilörehun happosäilöntäaine (mm. AIV 2 Plus) suhteessa 1 osa happoa ja 9 osaa vettä
  6. Lisää 10 prosenttista laimennosta 2 litraa 200 litraan valmista juomaa
  7. Juoma säilyy hyvin tasalaatuisena. Noin kerran tunnissa sekoitus riittää

  Progut - tehoa vastustuskykyyn ja kasvuun

  Progut® on patentoitu hiivavalmiste. Sen teho perustuu hiivan uniikkiin prosessointiin, jossa hiivasolun aktiiviset aineet vapautetaan vasikan käyttöön. Progut nopeuttaa tutkitusti vastasyntyneiden eläinten vasta-ainetuotannon käynnistymistä tautitilanteissa, mikä lyhentää sairauksien kestoa. Vastaainetuotannon nopeampi käynnistyminen on todettu mm. vasikoille tehdyissä rokotuskokeissa. Progut myös sitoo tehokkaasti suolistossa E.colia ja siten vähentää ripuleja.

  Soulin yliopistossa tehdyssä vasikkakokeessa kontrolliryhmän vasikoiden oman vasta-ainetuotannon käynnistyminen on normaalilla tasolla. Progut® -koeryhmässä vasikoiden oma puolustusreaktio on selkeästi nopeampi ja voimakkaampi.

  Progres - Nopeuttaa vasikoiden kasvua

  Hankkijan pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt Progres- mäntyöljyvalmiste tukee vasikoiden kasvua, hyvinvointia ja terveyttä. Progres on peräisin suomalaisesta luonnosta. Sen teho perustuu männyn pihkan resiinihappoihin, havupuiden luontaiseen keinoon suojautua bakteereilta. Pihkan voima on tunnettu Suomessa jo vuosisatoja tehokeinona tulehtuneiden haavojen hoidossa.

  Progresia syöneet vasikat kasvat tutkitusti nopeammin ja paremmalla rehuhyötysuhteella. Hollannissa tehdyn Progres® -juomarehukokeen kontrolliryhmä sai juomarehun joukossa kasviuutetta, joka on tunnettu tehokkuudestaan kasvunlisääjänä. Progres®-juomarehua saaneet kasvoivat selkeästi kontrolliryhmää nopeammin. Progres® eheyttää suoliston pintaa ja muuttaa suoliston mikrobistoa vasikalle edulliseen suuntaan. Parempi suolistoterveys vähentää sairastuvuutta ja parantaa rehuhyötysuhdetta ja kasvua.

  Panostus raaka-aineiden laatuun

  Primo -juomarehut ovat tunnettuja niiden tuotelaadusta. Tuotteissa vaalitaan tutkittuja laadukkaita raaka-aineita, jotka takaavat erinomaisen tasaisuuden, liukenevuuden ja maistuvuuden. Primo -juomarehut mahdollistavat nuorille märehtijöille parhaan mahdollisen alun elämään. Optimaalinen kasvu ja toimiva pötsi ilman vieroituksen jälkeistä kasvun notkahdusta mahdollistavat korkean elinikäistuotoksen tai teuraspainon. Primo -juomarehuissa käytetään vain parhaita, elintarvikekelpoisia, raaka-aineita, jotta voimme varmistaa vasikoidesi parhaan mahdollisen kasvuvasteen ja terveyden.

  Jokainen raaka-aine-erä tutkitaan kemiallisesti ja myös liukoisuudeltaan ennen raaka-aineiden hyväksyntää tehtaalle. Valmistusprosessissa rasva pilkotaan tasaisen pieniin partikkeleihin, jotka päällystetään ja suojataan valkuaisvaipalla. Valmistusprosessi takaa Primo-juomarehujen hyvän liukenevuuden, korkean teknisen toimivuuden ja erinomaisen sulavuuden vasikan elimistössä.

  Tutustu Progres® ja Progut® -innovaatioiden tutkittuihin hyötyihin