Poro-Elo Pro irto

Tuotekoodi: 2279

Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteen myös verkkokaupasta.

Tuotekuvaus

Poro-Elo Pro on 2. sukupolven energiapitoinen täydennysrehu poroille. Poro-Elo Pro vie porojen ruokinnan uudelle tasolle. Se sopii sekä tarharuokintaan säilörehun kanssa että maastoruokintaan ainoana rehuna.

TEHOKAS TUKI TERVEYTEEN

 • Antioksidanttiset orgaaniset hivenet tukevat porojen hyvinvointia ja varmistavat hivenaineiden riittävän imeytymisen
 • Patentoitu Progut tukee poron terveyttä ja vastustuskykyä
 • Ennaltaehkäisee ripulia ja parantaa pötsin toimintaa
 • MAITTAVA REHU POROILLE

 • Miellyttävä aromi lisää maittavuutta
 • Monipuolinen kuitukoostumus
 • AINUTLAATUINEN JA TEHOKAS

  • Lisäenergiaa propyleeniglykolista, Krossi-viljasta, kasviöljystä ja sulavista kuiduista
  • Rehun sisältämä Progres® on mullistava rehukeksintö, jonka teho perustuu pihkan resiinihappoihin. Progres eheyttää suolen pintaa tiivistämällä ohutsuolen suolinukan pintaepiteelin soluvälejä, hillitsee tulehdusta sekä parantaa suolistomikrobiston rakennetta. Terve suoli estää taudinaiheuttajien pääsyä elimistöön sekä tehostaa ravintoaineiden parempaa imeytymistä.
   • Progres on luonnon energiaa poroille
   • Progres lisää energiansaantia käytettävissä olevista rehuista, pienentää rehujen kulutusta, rauhoittaa tarhakäyttäytymistä ja vähentää ruokintahäiriöitä
  Ominaisuudet
  TuotePoro-Elo Pro irto
  Olomuotorae
  KäyttökohdePorojen tarharuokintaan säilörehun kanssa ja maastoruokintaan ainoana rehuna.
  Sisältäämm. Krossi-vilja, sooda, propyleeniglykoli, Progres®, Progut®, aromi
  KonseptitOrgaaniset hivenaineet
  Muuntokelpoinen energia, MJ/kg ka11,9
  Raakavalkuainen, % ka13,0
  Käyttöohje
  Poro-Elo Pron syöttöön siirrytään vähitellen annosta suurentaen noin 2 viikon aikana. Nälkiintyneelle porolle kaiken rehun anto tulee aloittaa hyvin varovasti. Poro-Elo Pro:ta annetaan aluksi vain 100 - 200 g poroa kohti päivässä. Pariviikkoisen totutuskauden jälkeen annetaan 1 - 1,5 kg/pv poroa kohti. Riittävä veden tai puhtaan lumen saanti tulee varmistaa.

  Patentoitujen Progres® ja Progut® -innovaatioiden hyödyt saatavilla Poro-Elo Pro -täysrehusta!

  Progres® - luonnon energiaa poroille

  LUONNOLLISTA
  Hankkijan pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt Progres- mäntyöljyvalmiste tukee porojen hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta. Progres on peräisin suomalaisesta luonnosta. Sen teho perustuu männyn pihkan resiinihappoihin, havupuiden luontaiseen keinoon suojautua bakteereilta. Pihkan voima on tunnettu Suomessa jo vuosisatoja tehokeinona tulehtuneiden haavojen hoidossa.

  TOIMIVAA
  Progres on täysin uusi kotimainen innovaatio porojen ruokinnassa, sen höydyt on osoitettu useissa tilatason kokeissa.

  VOIMAA
  Proges tarjoaa hyödyt vuorokauden ympäri 24/7. Se lisää energian saantia käytettävissä olevista rehuista lisäämällä propionihapon tuotantoa pötsissä. Havaintojen perusteella tämä näkyy mm. rehujen kulutuksen pienentymisenä, ruokintahäiriöiden poistumisena sekä tarhakäyttäy tymisen rauhoittumisena. Progres vastaa keskeisiin kotieläintuottajien, jalostavan teollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin. Se tukee porojen hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta sekä edistää tuotannon kannattavuutta. Kuluttajille se tarjoaa mahdollisuuden entistäkin luonnollisempien, puhtaampien ja turvallisempien elintarvikkeiden saantiin.

  Progut® - tukea suoliston hyvinvoinnille

  Progut on Hankkijan kehittämä ja patentoima hiivavalmiste. Hiivasolun erikoisprosessointi vapauttaa eläimen käyttöön hiivasolun sisältämiä bioaktiivisia aineita. Hiivasolu sisältää mm. glukaaneja. Glukaanit ovat polyglukosaaneja eli haaroittuneita tai haaroittumattomia glukoosiketjuja (polymeerejä). Niitä on mm. hiivassa, jäkälässä ja levissä.

  Progut edistää porojen terveyttä ja vasojen elinvoimaisuutta

  • Progut on suoliston bakteerimagneetti
   • Estää haitallisten bakteerien aiheuttamia ongelma estämällä niiden kiinnittymisen suoleen
  • Progut -hiivavalmistetta sisältävät rehut tukevat suoliston hyvinvointia
   • Talviruokinnan aikainen ripuli on suurin taloudellisen tappion aiheuttaja porotaloudessa
  • Parempi kasvu vähemmällä rehulla
  • Progut parantaa ternimaidon laatua
   • Tukee syntyvien vasojen elinvoimaisuutta

  Krossi-vilja - turvallista tärkkelysenergiaa poroille

  Tuote sisältää valssijauhettua Krossi-viljaa. Hankkija on ainoa suomalainen rehunvalmistaja, jolla on käytössään valssijauhatus rehutehtaillaan. Krossi-viljan sulavuus on hyvä. Rehutehtaiden valssit ovat järeitä ja erittäin tehokkaita. Kokonaisia tai sulamattomia jyviä ei jää, vaan Krossi-vilja hyödynnetään täysimääräisesti eläinten ruoansulatuksessa.

  Krossi-vilja on pötsiystävällisempää kuin jauhettu vilja. Krossi-viljojen partikkelikoko on suurempi, joten viljapartikkelit hajoavat pötsissä hitaammin kuin vasaramyllyllä jauhetut viljat. Ne eivät happamoita pötsiä niin helposti. Krossi-viljojen avulla saavutetaan tasainen ja optimaalinen tärkkelysenergian vapautuminen - pötsi toimii tehokkaasti ja rehuhyötysuhde on hyvä.