Hankkija on luotettava rehualan kumppani

Hankkijan ruokinta-ja rehuasiantuntijat käyvät maatiloilla tuotantotiloissa tekemässä havaintoja. Yhdessä tuottajien kanssa tunnistamme tilan tarpeet ja haemme tilakohtaiset ratkaisut tavoitteisiin pääsemiseksi. Kehitysideat viedään tuotekehityksen asiantuntijoille.

Rehutehtailla, raaka-ainehankinnassa ja tuotekehityksessä teemme töitä kunnianhimoisesti ja ammattitaitoisesti. Tuotekehityksen ammattilaisemme ovat korkeasti koulutettuja, aktiivisia ja kokeneita. Olemme ainoa suomalainen rehuyhtiö, jolla on omaa, kansainvälisesti merkittävää tutkimusta.

Hankkijalla on laaja asiantuntijaverkosto kotimaassa ja ulkomailla. Kotimaassa teemme yhteistyötä elintarvikeketjussa meijereiden, teurastamojen ja munanpakkaamojen kanssa. Koti- ja ulkomailla teemme yhteistyötä tutkimuslaitoksissa.

Rehurekka

Hankkijan ruokinta-asiantuntijat toimivat aina yhteistyössä tuottajan kanssa ja ruokintasuunnitelmat tehdään tilan olosuhteiden ja tavoitteiden mukaisesti. Seuraamme tuloksia, jotka ovat mitattavissa ja muokkaamme suunnitelmia mitattujen tulosten sekä tarpeiden mukaisesti. Toimintamme on pitkäjänteistä.

Kattavasta valikoimastamme löytyvät tuotteet ja ratkaisut jokaiselle tilalle. Toimimme kaikkialla Suomessa. Rehutehtaidemme toimitusvarmuus on hyvä. Tehtaat ovat Hankkijan omia ja pystymme tekemään niissä joustavasti maatilakohtaisia rehuratkaisuja ja suurivolyymisia massarehuja.

Teemme kaikkemme asiakkaidemme kannattavuuden parantamiseksi. Se saavutetaan hyvillä tuotantotuloksilla ja eläinterveydellä. Hyödynnämme raaka-aineiden sulavuuksien uusimman tiedon, hallitsemme reseptikustannukset sekä teemme tuottavat ja toimivat ruokintaratkaisut. Hyödynnämme konsernin kansainvälisen hankinnan mukanaan tuomat edut. Hankkija on vakavarainen yhtiö, joka investoi tulevaisuuteen.