Täydellinen ratkaisu onnistuneeseen starttiin

Porsasrehut

Hyvä startti on tärkeä. Jotta pienen porsaan alku kasvuun olisi mahdollisimman onnistunut, olemme täydentäneet pienten porsaiden ruokintakonseptiamme uusilla alkuvaiheen ratkaisuilla.

Maito-Pekoni PP on porsaiden maidonkorvike, joka on kehitetty erityisesti isoille pahnueille ja tilanteisiin, joissa emakoilla on vaikeuksia tuottaa tarpeeksi maitoa imetyskaudella. Suurien pahnueiden porsaiden syntymäpainot usein vaihtelevat ja heikoimmat porsaat, jotka tarvitsisivat eniten emakon maitoa, eivät ole yleensä tarpeeksi vahvoja kilpaillakseen omasta maito-osuudestaan. Maito-Pekoni PP maidonkorvike on kehitetty erityisesti emakon maidon täydentämiseen 24 tuntia porsimisen jälkeen (ternimaidon saannin jälkeen). Maito-Pekonin kehityksen tavoitteena on ollut turvata yhä useamman terveen porsaan vieroitus.

Emakko ei aina pysty syömään tarvitsemaansa määrää. Porsaiden ruokkiminen Maito-Pekonilla estää emakon liiallisen energian menettämisen maidon kautta. Tällöin emakon kunto on parempi vieroitusvaiheessa, mikä puolestaan johtaa parempaan tiinehtymiseen ja tasaisempaan pahnuekokoon.

On kuitenkin elintärkeää, että porsaat ovat saaneet tarpeeksi ternimaitoa ennen Maito-Pekonin antamista.

Maito-Pekoni PP soveltuu käytettäväksi myös gm-vapaassa tuotannossa.

Houkutus-Pekoni PP tähtää hyvään syöntiin aikaisessa vaiheessa. Houkutus-Pekoni PP on täydennysrehu porsaille neljän päivän iästä vieroitukseen. Houkutus-Pekonia voidaan käyttää houkutusrehuna lisäämään rehun syöntiä. Houkutus-Pekoni PP voidaan lisätä rehun päälle houkuttimeksi syönnin stimuloimiseksi ja se soveltuu käytettäväksi sekä kuiva- että liemiruokinnassa.

Eka-Pekoni PP tarjoaa perustan onnistuneelle porsaiden vieroitukselle. Eka-Pekoni PP on erityisen maittava ja hyvin sulava prestarter optimaalisen syönnin turvaamiseksi. Se sisältää paljon maitopohjaisia raaka-aineita ja helposti sulavia energialähteitä sekä proteiinia tehden siitä erinomaisen lisän emakon maidolle. Korkean sulavuuden ansiosta porsaat syövät täydennysrehua hyvin, mikä edistää suolistoterveyttä ja vähentää vieroitusripuliriskiä. Eka-Pekoni PP soveltuu käytettäväksi myös gm-vapaassa tuotannossa.

Denkapig Mellow Go

Denkapig Mellow Go on verraton uutuus; ainutlaatuinen tuote, jossa yhdistyvät maidon ja kuivarehun edut pehmeissä ja täyteläisissä rakeissa. Uuden valmistusprosessin avulla on mahdollista päästä lähelle emakon maidon laatua. Pehmeät rakeet on helppo jakaa monenlaisiin ruokkijoihin ilman investointia kalliisiin automaattiruokkijoihin. Muita tuotteen selkeitä etuja ovat alempi porsaskuolleisuus ennen vieroitusta, merkittävästi parempi rehun syönti vieroituksen jälkeen ja korkeampi loppupaino.

 

Maito-Pekoni PP, Houkutus-Pekoni PP ja Eka-Pekoni Pp sisältävät innovaatiomme Progut® ja Progres®

Progut
Progres