Hyviä kokemuksia Pro2Farmin käytöstä

Pro2Farm on mureinen täydennysrehu kotieläimille hyvinvoinnin ja tuotannon tukemiseen. Se sisältää patentoidut Progut® ja Progres® -rehuinnovaatiot. Maittava mure ja pieni annostelumäärä tekevät Pro2Farmin käytöstä helppoa.

Muutokset elinympäristössä tai ruokinnassa ovat nuorelle eläimelle haasteellisia tilanteita. Tällaisia ovat esimerkiksi siirtovaihe lihasikalaan ja uuteen kasvatusympäristöön totuttelu tai muutokset ruokinnassa, kuten siirtyminen alkukasvatusvaiheen kuivaruokinnasta liemiruokintaan.
Pro2Farmin sisältämät Progres® ja Progut® ovat nopeuttaneet nuorten eläinten oman aktiivisen vastustuskyvyn kehittymistä ja muuntaneet suoliston mikrobistoa hyödylliseen suuntaan sekä näin tukeneet edellytyksiä hyvälle kasvulle.

Marko ja Anne Onnelalla on hyviä kokemuksia Pro2Farmin käytöstä

Porsaiden siirtyessä lihasikalaan varsinkin pienemmillä porsailla voi olla haasteita tottua isoon ruokinnan muutokseen, kun rehuseos on selkeästi energia- ja valkuaispitoisempi ja valkuaislähteisiin tulee muutoksia.
"Annamme Pro2Farmia heti tilanteissa, jos alkaa tulla merkkejä ulosteen löysyydestä”, toteaa Marko Onnela. ” Pro2Farmista on ollut haastavissa tilanteissa selkeä apu.”


Käyttömäärä nopean kasvun vaiheessa: lihasiat 20-55 kg 10-20 g/päivä

Sikojen ruokintaan n. 1-2 % rehuseoksen painosta. Yllä oleva annostelumäärä ovat suuntaa antava.