YaraVita Mantrac Pro ja Starphos MnP - Varmat valinnat rikkaruiskutusseoksiin

Oraspelto auringossa

Orasvaihe on viljoille merkittävä kehitysjakso, koska jyväaiheet alkavat kehittyä jo silloin. Tasapainoinen veden- ja ravinteidenotto edellyttää vahvaa ja nopeasti kehittyvää juuristoa. Rikkakasviruiskutuksen yhteydessä annettu hivenravinnelisä, auttaa kasveja kasvattamaan laajan juuriston.

Kasvit tarvitsevat mangaania kasvukauden alusta asti, siksi mangaani kuuluu osaksi ensimmäistä kasvinsuojelukäsittelyä. Edullinen ja tehokas YaraVita Mantrac Pro on varma valinta mangaanin puutteen torjumiseen. Se sopii tankkiseokseen laajatehoisen XL-pakkauksen kanssa. Jos hävitettävänä on pienannosaineita kestävä pihatähtimö, valitaan Pixxaro EC yhdessä esim. Ratio SX:n kanssa. Myös tämä ratkaisu sopii YaraVita-tankkiseoksiin. Molemmilla vaihtoehdoilla on erittäin hyvä teho tutun savikan lisäksi mm. mataraan, pillikkeeseen ja peippiin. Savikka kannattaa torjua huolella, se on aikamoinen mangaanirosvo!

YaraVita Starphos MnP on nestemäinen hivenlannoite, kun halutaan mangaanin lisäksi fosforia alkukehityksen turvaamiseksi. YaraVita Gramitrel on moniravinteinen viljoille räätälöity lehtilannoite, joka sisältää myös kuparia ja uutuutena booria.

Ota yhteys Hankkijan myyjääsi ja tilaa YaraVita-lehtilannoitteet nyt!