Täytä korkeatuottoisten lehmien todelliset tarpeet

Kannattava ruokinnan suunnittelu pohjautuu korkeaan säilörehun syöntiin. Saat eniten irti hyvälaatuisesta säilörehusta täydentämällä sitä täsmällisesti kattavien rehuanalyysien perusteella. Ravintoainetarpeiden täyttyessä eläinten terveys ja tuotos pysyvät korkeana.

Taulukko: Saavutatko hyvän nurmentuotannon tavoitteet?

Ruokinnallinen laatu: Tavoite
D-arvo: 680-700 g/kg ka
NDF-kuitu: Yli 550 g/kg ka
Raakavalkuainen: 130-170 g/kg ka
Syönti-indeksi: Yli 100
Kalsium 4-6 g/kg ka
Fosfori 2,5-3,5 g/kg ka
Magnesium 2-3 g/kg ka
Kalium 20-25 g/kg ka
Sinkki 40-60 mg/kg ka
Kupari 10-15 mg/kg ka
Mangaani 60-80 mg/kg ka
Seleeni 0,2-0,3 mg/kg ka
Kivennäis- ja hivenaineiden tavoitteet ovat suositeltava taso timoteivaltaiselle nurmelle.

Säilöntälaatu:
Kuiva-aine: Yli 27 %
Ammoniakki: Alle 70 g/kg typpeä Ntpestä
Sokeri: Alle 120 g/kg ka
 

Älykästä ruokintaa

Hankkijan osaavien asiantuntijamyyjien kanssa suunnittelet tilasi ruokinnan täyttämään korkeatuottoisten lehmien energian, kuidun, valkuaisen ja kivennäis- sekä hivenaineiden tarpeet. Ravintoainetarpeiden täyttyessä eläinten terveys ja tuotos pysyvät korkeina.

Hankkijan rehu- ja ruokintaosaamisen taustalla on vuosikymmenien tuotekehitystyö ja laaja kansainvälinen tutkimusyhteistyöverkosto. Tästä kertovat esimerkiksi ruokintasuunnitelmistamme löytyvä rehujen yhdysvaikutusta kuvaava IFE-arvo, korkeatuottoisille lypsylehmille tarkoitettu Maito-Pro-konsepti ja vastapoikineille lehmille tarkoitetut Virta-energiarehut. Hankkija-asiantuntijamyyjän kautta uusimmat rehuinnovaatiot ovat aina käytössäsi.

Asiakaskohtaiset Sopiva-rehut täydentävät säilörehun erittäin tarkasti toiveesi ja tavoitteesi mukaisesti aina tuotteen olomuotoon ja pakkauskokoon asti. Alueelliset erityispiirteet huomioivat täydennysrehut muuttuvat alueen keskimääräisten säilörehujen analyysien valossa ja tuottavat toimivan ruokinnan kustannustehokkaasti useimmissa eri ruokintatilanteessa.