Puupelletti Pro irto
Tuotekoodi: PROIRTO

Puupelletti Pro irto

Tuotekoodi: PROIRTO

Tuotekuvaus

Pellettilämmitys lämmittää luonnollisesti. Pelletti on ekologinen tapa tuottaa lämpöenergiaa, josta hyötyy luonnon lisäksi itse lämmittäjä. Puupelletti kun on edullinen ja helppokäyttöinen raaka-aine. Se myös soveltuu lähes kaikkiin kiinteistöihin; omakotitaloihin, rivitaloihin, kouluihin, teollisuuslaitoksiin, aluelämpökeskuksiin ja moniin muihin.

Hankkija myy ProPelletin valmistamaa puupellettiä. Pelletti on 100 % puuta, joka valmistetaan pellettitehtaiden lähialueen puunjalostusteollisuudessa syntyvistä sivutuotteista, kuten sahanpurusta ja höylänlastusta. Pelletin laatua valvotaan tarkoin, jolla varmistetaan tuotteen korkea laatu ja tasalaatuisuus. Koska pelletti tuotetaan paikallisesta raaka-aineesta, on valmistuksen ympäristökuormitus mahdollisimman vähäinen. Sen hiukkaspäästöt ovat myös alhaiset, joten pelletin käyttö on oikea luonnonystävän lämmitysvalinta!

Pelletin laatu: SFS-EN ISO 17225-2 luokka A1 (Kotitalouspelletti).

Pelletin halkaisija 8 mm.

Minimitilausmäärä 3 TN.

Toimitusaika enintään 1 viikko tilauksesta, toimittaja (Propellet) varaa kuitenkin kohtuullisen ajan kerätä täysi kuorma bulk-toimituksissa. Määritellyissä Lapin (käytännössä Rovaniemen ja Kuusamon pohjoispuolisissa) kunnissa toimitus toteutuu, mikäli kuorma on kerättävissä kohtuullisessa ajassa.


Puupellettianalyysi_5_2020 (1.01 MB, pdf)
Tuotepakkaus:

paino: 1000,00 kg