Directinject -järjestelmä
Tuotekoodi: AW117650

Directinject -järjestelmä

Tuotekoodi: AW117650
Lisävarusteena näille tuotteille

Tuotekuvaus

Ammattimaista teknologiaa ammattimaiseen kasvinsuojeluun!

Amazone DirectInject tarjoaa uutta teknologiaa UX Super ja Pantera kasvinsuojeluruiskuihin. DirectInjectin avulla voit syöttää suoraan ruiskutuslinjaan erillistä kemikaalia. Käsittely voi olla esimerkiksi ongelmarikkojen torjuntaa pesäkkeistä ja päisteistä.
DirectInject -järjestelmä on integroitu täysin Amazonen kasvinsuojeluruiskuun. Levitysmäärä säädetään suoraan ohjainlaitteelta. Pumppu syöttää aineen suoraan erillisen linjaston kautta suutinputkistoon, jolloin myös aineen takaisinkierto pääsäiliöön on suljettu. Aine on nopeasti käytössä koko puomiston leveydeltä, eikä käyttäjän tarvitse murehtia pääsäiliön sotkeutumista erillisestä aineesta. Järjestelmä on myös integroitu pesuohjelmiin. Kun DirectInject -säiliö tyhjenee, niin järjestelmä voidaan huuhdella pellolla pääsäiliön sekoituksella. Erillinen puhdistusohjelma huolehtii koko järjestelmän puhdistuksesta puhtaalla vedellä. Ylimääräinen aine voidaan palauttaa kätevästi alkuperäiseen pakkaukseen.

DirectInject järjestelmän edut:
  • Joustava ja tarveperusteinen kasvinsuojeluaineen käyttö
  • Merkittävä säästö työajassa ja työkuluissa, laitekuluissa ja kasvinsuojeluaineissa
  • Turvallinen käyttää täysin integroidun varusteen ansiosta.

    UX Super ruisku tulee olla varustettu Comfort Plus paketilla sekä Amaswitch tai Amaselect suutinjärjestelmällä, että siihen voidaan asentaa DirectInject -varustus. Se voidaan yhdistää myös HighFlow+ järjestelmään. Lue alta tarkemmin Amazone DirectInject järjestelmästä.
  • Integroitu Amazonen ohjelmistoon

    Käyttö on erittäin helppoa Amazonen ohjelmiston kautta. Syöttömäärä lisätään samasta valikosta kuin normaali levitysmäärä. Puhdistusautomatiikat löytyvät normaalien pesuautomatiikoiden joukosta. Järjestelmän toiminta näkyy visuaalisesti työvalikossa.

    Erittäin nopea reagointi

    Koska DirectInject -järjestelmä syöttää kemikaalin suoraan ruiskutuslinjaan, on sen reagointimatka todella lyhyt. Kun järjestelmä valmistellaan käyttöä varten ennen ruiskutusta, pumpataan aine jo valmiiksi putkiin lähelle suutinlinjastoa.

    Mikäli käytetään levityskarttoja Amatron 4 näytöllä ja ScenarioControl -toiminnolla, saadaan reagointiaika ennakoitua jolloin se on käytännössä 0m.

    Käytännöllinen paketti

    DirectInject säiliö ja pumppuyksikkö on sijoitettu ruiskun varustelaatikkoon. Se on suojattu pöly ja kuratiiviillä kannella. Käyttövivut on merkitty selkeästi ja aineen lisääminen sekä poistaminen on todella helppoa.